| ßέßέ a întrebat:

Care este cea mai importanta calitate a ta, dar cel mai aiurea defect?batting eyelashes hai lasati modestia! happy

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Calitate: lupt pentru ceea ce imi doresc.
Defect: prea orgolioasa. big grin

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cred ca sinceritea e in egala masura si cea mai mare calitate si cel mai mare defect.

| User a răspuns:

Cea mai importanta calitate a mea - perseverenta (sper ca e o calitatelaughing )
La defect. n-am ce sa zicblushing. Sunt "prea perfect". laughing

| Tourniquet a răspuns:

Defectul meu. Ma atasez repede de o persoana, iar apoi dupa ce ma tradeaza acea persoana plang/sufar mult. oh go on
Calitatea mea. Nebunia. Sunt prea nebunatica, urlu'cat ma tine gura si fac niste glume de te tavalesti daca esti cu mine pe afara.
Si inca un Defect. Ma laud prea multhee hee =]

| Ada... a răspuns:

Bunahappy! Calitate: Ma implic prea tare în ceea ce fac, ma atașez mult prea repede de cineva.
Defect: Sunt prea încăpățânatăbatting eyelashes și prea credula rolling eyes.

| ɮʟօռɖɖα a răspuns:

Sunt plina de defecte intr. o lume care se crede perfecta laughing

calitatea > nu tradez :-> adica de trebuie chatterbox

defectul > ma enervez repede laughing

| Aly07 a răspuns:

Nu sunt sigur daca sa raspuns sau nu, daca vrei sa folosesticeea ce spunem noi aici in potriva noastra laughing tongue.Sincer daca vrei sa aflii ceva anume, trebuie sa vorbestimult, cel putin cu mine.
Bafta happy

| sherlynn a răspuns:

Clitate:
1.Stiu sa paSstreSz o prietenie si mereuu` vinn cu ceva nouu`
2.Lupt pentru visele mele chiar daca par imposibile
Defect:
1.Ma atasez repede de o anumita persoana si ajung sa sufar(iar daca e baiat nu-l mai pOot scoate din cap si totul mi se pare aiureah

| lolySsweet a răspuns:

Calitatea mea e ca nu ma dau batuta, sunt u multe talnte orientat catre creatie, iar defectele mele sunt faptul ca daca imi place ceva numai la acel ceva sau acel cineva imi e gandul, alt defect este ca ma supar repede cateodata dar imi trec repede, mai am calitati si defecte dar sunt prea multe sa le enumar pe toatewinking ps; sunt buna la scoala dar unt cam lenesa uneori happy laughingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o calitate dar cel mai mare defect este ca spun instant exact ce gindesc si simt in clipa aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uratule

Întrebări similare