| ghineanamaria a întrebat:

Care este cea mai jenanta situatie in care v-ati aflat? Sau in care iti vazut pe cineva pus in fata unei situatii jenantebig grin

Răspuns Câştigător
| lollyd a răspuns:

Ok...nu vreau sa-mi amintesc dar de dragul tau o fac. Odata eram cu clasa la muzeu.Ne-am luat fiecare cate o ciocolata calda (era frig afara)happy happy happy happy
O prietena de-a mea a venit in fuga spre mine si a inceput sa ma traga de mana spunandu-mi ca a vazut un tip ft. dragut.:X :X :X.Si asa a fost tipul ala era asa frumos love strucklove strucklove struck.Ma tot uitam la el si i-am cerut prietenei mele sa-mi tina paharul cu ciocolata.Ea s-a agitat iar ciocolata a fost varsata pe...cine crezi(pe mine) si asta in fata tipului ala sadsadsadOfff.Cred ca afost ultima data cand l-am vazut.Atata de rau imi pare ca nu i-am facut o poza...sad

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am vorbit cu un tip care era gay si m-a intrebat de ce nu vreau sa incerc dar i-am zis ca e ceva iesit din comun sa fii cu cineva de sex egal si nu imi place.

| BiaSiAtat a răspuns:

Vb cu o fata de clasa a7a mai mare decat mine si ea a zis:Bai te bat, daca imi iei iubitu si mi-a tras o palma laughing