Faptul ca nu am incredere in mine si pun prea multe la suflet...astea le consider 2 greseli foarte mari pentru ca "datorita" lor am pierdut foarte mult...
Si daca as sta 2 zile sa ma gandesc tot nu m-as putea hotari care e cea mai mare greseala a mea.Au fost atatea... cea mai mare greseala a mea e totodata cel mai mare defect al meu:acela ca nu ma pot ierta pentru propriile greseli si mi le aduc aminte pe toate si le regret si imi zic ca le voi uita. Dar de unde. Am o memorie de elefant care nu ma lasa sa uit nimic
Nu cred ca am doar o singura greseala pe care sa o regret. Am facut mai multe lucruri pe care acum le regret. Poate nu am pretuit asa cum trebuia momentele petrecute alaturi de cei dragi si nu am spus ceea ce simt.Si nu mai pot face nimic pentru ca unele persoane nu mai sunt in viata... Si nu numai de asta. Dar poate nu am spus unele lucruri atunci cand trebuia, ci am zis ca o sa fac acest lucru mai tarizu. Dar nu exista niciodata un moment potrivit pentru a spune ce simti. Dar asta e viata... Acum imi pare rau dar nu mai pot face nimic. Dupa ce facem un lucru gresit ne poate parea rau, dar e cam greu sa remediem o greseala...
Sunt prea "lipicioasa"...foarte sufletista si iert orice si ft repede . mereu am de suferit :-s
Pot să spun care este cea mai mare greşeală pe care au făcut-o peărinţii mei: faptul că au făcut copii.
Sunt o fire sensibila... daca candva ma jigneste cu ceva, pun la inima si uneori daca sunt suparata si fustrata si mai vine inca o suparare explodez si imi arat nemultumirea intr-un mod sadic
Ca nu am fost destul de increzatoare si tupeista cand era nevoie... poti sa perzi multe daca nu ai incredere in tine si tupeista!
Faptul ca am fost si sunt prea buna cu cei din juru meu si din aceasta cauza uni profita de bunatatea mea
Nu am greseli...greselile ma au pe mine ca fiind centrul greselilor. Rezulta de aici ca eu sunt o greseala.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1212 întreabă:
Sarahh întreabă: