Neincrederea in mine. Da, mi-a adus multe neplaceri.Si acum incerc sa am mai multa incredere in mine... dar nu prea merge.
Buna, cred ca pun prea repede suflet si am numai de suferit de multe ori, si sunt sensibilia, imi pasa mult parerea altora si asta nu e bine sa ascult de altii...
Iubesc viata, oamenii care ma inconjoara, familia, iubesc natura, am incredere in oameni, chiar daca uneori sunt dezamagit de acest lucru. Acestea sunt slabiciunile mele cu care ma confrunt in fiecare zi.
Sinceritatea si sensibilitatea! E trist, dar oamenii nu stiu nici sa primeasca, si nici sa pretuiasca Adevarul! il intorc si te lovesc!
Ma gandesc la altii in loc sa ma gandesc la mine. Pun pe altii pe primul plan si ma neglijez pe mine.De multe ori nu se merita.
Buna!
Slabicunea mea este sensibilitatea si increderea prea mare in oameni.
Da. mi-a adus suferinta destula.
Poate ma atasej prea usor de oameni si am prea multa incredere in ei.chiar daca nu vreau sa arat asta e cea mai mare slabiciune a mea.si mi-a adus si suferinta din pacate.
Sa vad un barbat plangand pentru o femeie
sa vad batrani neajutorati
pun suflet prea repede in orice
etc...
Sunt prea sincera. Spun mereu ce gandesc si oamenii se supara pe mine - cred ca am ceva cu ei. Mai ales daca ma deranjeaza ceva nu ma pot abtine, nu neaparat cand e vorba despre mine, intervin mereu si cand mi se pare ca cineva este nedreptatit. Din acest motiv am foarte putini prieteni, dar macar am prieteni destepti - cei care au inteles ca asa sunt eu si unii chiar apreciaza acest lucru. Merg pe principiul iti place de mine - bine, nu-ti place - si mai bine.
Constantin200787 întreabă: