As putea spune ca mi-e teama de toate bolile crunte care exista si vor mai aparea. Pot suporta orice atata timp cat sunt inconjurata de cei dragi. Dar mi-a fost si imi e in continuare frica de singuratate. Singuratatea e moarte lenta.
Mi-e teama ca nu am facut nimic bun cu viata mea, am tintit spre esecuri, am luat multe suturi dar nu am facut pasi inainte. Mi-e teama de consecintele alegerilor pe care le-am facut din incapatanare sau din nestiinta.As vrea sa se termine toate odata...
Hmmm, sa ma ratacesc undeva, unde greu gasesti "portita de scapare" [adica iti dai seama->singura, fara mancare, apa sau vreun adapost.groaznik ]
Sa inceapa un om sa planga langa mine. E printre cele mai mari temeri ale mele.Imi transmite o stare de nervozitate+habar nu am ce sa ii zic sa il linistesc.Pe langa asta, teama de intaltime & lifturi e un fleac
Ah! eu am o teama stupida, dar a inceput sa ma enerveze la culme. Mi-e foarte frica de faptul ca nu o sa fac copii sanatosi...asta ma sperie cel mai mult.
Hm... mi-e teama sa nu imi pierd din nou mama si ca viata mea sa nu se schimbe din nou radical si mi-e teama de Dumnezeu
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: