| adrykiba a întrebat:

Care este cea mai nebunatica nazbatie ce a facut animalutzul vostru?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pisicul meu e de basmlaughingIn afara faptului ca are cretinul obicei ca dimineata pe intuneric sa se ascunda si sa imi sara in spate mai are si darul "mandrutelor" si mereu vine tamponat dupa bataile cu motaniilaughing

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Adica fratimiu?laughing
Mi-a aruncat clamele pe geam angry.big grin

| adrykiba explică:

Am si eu un catel si o pisica...si amandoi sunt niste nebunatici. o data tocmai salvasem un porumbel iar catelul si pisica au complotat in eliminarea lui. porumbelul l-am pus intr-o cutie pe un dulap. pisica l-a dat jos si cainele lomancat. Daca au impartit frateste nu stiu dar catelul era numa pene pe bot

| adrykiba explică:

O alta nazbatie a pisicutei mele este, ca de fiecare daca cand mergem la casa de vacanta a parintilor mei, vaneaza tot ce prinde si aduce in casa. Cea mai mare chestie este ca ii aduce inca vii cum ar fi:soricei, pasarele, veverite, soparle si cel mai urat serpi.Cand am vazut ca vine cu sarpele in gura am inchis usa si am lasat-o afara, ca altfel mil baga in casa.

Răspuns utilizator avertizat
| adytzzkiss a răspuns:

S. a pus la mine in pat in timp ce dormeam fiindca ploua afara...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ros sandalele mamei laughing
Tocmai ce le cumparaselaughing
Ii cresteau dintii la catelusahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animalutul meu este o catelusa de 6 luni. Face multe nazbatii...Foarte multe.Insa cea care a pus capac a fost cea in care a venit parintele cu botezul.si s-a cam urcat pe el. In tragea de sutana si nu il lasa in pace. big grin