| Klara a întrebat:

Care este cea mai tampita intrebare pe care ati vazut-o vreodata, aici pe TPU?

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Era una care zicea ca daca sa masturbat cu o periuta e posibil sa ramana gravida si era destul de mare cred acum nu am nimica cu aceea intrebare dar mi se pare stupida
laughing,,

15 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

In afara de asta? - Nu glumeam laughing
Pai aia cu "Cand au fetele sperma?" sau ceva de genul... laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

EDIT: "Nu, glumeam" Deci cu virgula dupa "nu".

| Ana a răspuns:

" Daca am inghitit sperma pot sa raman gravida?" laughing
foarte tare intrebare. rolling on the floor

| xibalba a răspuns:

"fetele pot avea sperma la 12 ani?"
Am lesinat de ras.

| Pho3nix a răspuns:

Crezi ca e numai o intrebare?laughing
De fapt sunt mult mai multe.happy

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Cea cu " fetele pot avea sperma la 12 ani? " rolling on the floor inca mai rad cand mi-aduc aminte... laughing) laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mda...pai aia cu "fetele pot avea sperma la 12 ani?"
si in general toate intrebarile tampite despre sex care se tot repeta...aaaa....si cele puse de fetitele de 13-14 ani care intreaba daca sunt insarcinate...bla bla bla chatterbox ma dispera...straight face

| lenyia a răspuns:

...nu vrei mai multe? am aici cateva:
"Vreau si eu o intrebare pentru un baiat intele-ti ziceti-mi si mie va rogbig grin

La ce varsta trebuie sa iti incepi relatia sexsoara

Deosebirea de ciorbe limpezi si supele ingrosate
Auziti vreau un program de sters ce ein spatele pozei
Eu vad cum se taie emo dar totusi nu anteleg dc se taie are motive? si daca stie cineva dc se taie emo sa imi zica!
Cine are 100000 ani?"
hee heeenjoy!

| Gexu a răspuns:

Multe! Chiar foarte multe!laughing

| eni a răspuns:

I-mi place intreberea.Stii care? Intrebarea aceea cu peria de dinti. Daca poate cineva sa ramana insarcinata de la periuta de dinti...Cred ca era o intrebare tampita, analfabeta...nu stiu cum sa spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine naiba mai stie? nu m-am gandit sa fac un top, insa cu siguranta ca imi va fi foarte greu sa aleg una drept castigatoare.fiecare intrebare ''tampita'' are farmecul ei care te face sa zambesti la simpla lecturare, iar in momentul in care te gandesti sa mai si raspunzi...deja este un intreg ritual. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost o intrebare pusa de un manelist sau fan al manelelor, era dubios ca era anonima dar cred ca a fost postata la vrajeala.(a fost stearsa si nu mai tin minte cum era).
Apoi mai sunt intrebarile din iunie pana in octombrie(ziua de azi e inclusa si ea)unde sunt tone de intrebari ciudate"ma suna si imi zice ca ma iubeste, oare e adevarat?" sau intrebarile care se termina cu "... dau fundita" adica daca ma gandesc la fundita voi fi mai destept si raspunsul va fi asemanator cu ghicitorile din biblie?rolling on the floor
Si intrebarea ta e stupida, hai sa fim seriosi, cui ai place caute in arhive cele mai tampite intrebari(in afara de mine)hee hee
hai pabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea aceea cu de ce au baietii sfarcuri?=)rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| rap4life a răspuns:

A intrebat una "e posibil sa raman insarcinata daca inghit sperma?"laughing
fel si fel de specimene fara cap pe acest site, stiu ei cine, nu toti normal

| problematic_9107 a răspuns:

Toate intrebarile mele.