| Rayyy a întrebat:

Care este cea mai timpurie amintire a voastra, prima memorie pe care o aveti de la inceputul vietii?

Răspuns Câştigător
| RamyF a răspuns:

Imi amintesc ceva, vag de pe la 2 ani si ceva, mi-am spart buza in marginea de la pat sau atunci cand am spart o oglinda mare, cam la aceeasi varsta, am imprastiat(de buna voie, nu accidental) pudra pe toata mobila.uh.Mai am o amintire de pe la 3 ani si ceva cand m-am lovit in poarta, au dureros! dupa aia la 5 ani ne-am mutat la bloc, la 6 ani am fost pentru prima data la mare, la7 ani jumate m-am dus la scoala in clasa I, nu dupa mult timp am inceput sa-mi bat colegiibig grin, eram chiar buna la matematica dar dupa cativa ani, dezastru total cam prin clasa a 5-a, pe la 9-10 ani am jucat in cateva piese de teatru, la 13 ani am scris prima poezie, la 15 ani si ceva prima mea operatie de amigdale ca au mai urmat cateva, 16 ani prima mea iesire din tara. Wow a fost chiar frumos sa spun astea, ma simt mai bine acum, frumoasa intrebare mai!happy

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prima palma luata.Macar de ar fi vorba de ceva fizic, dar nustraight face

| pwp a răspuns:

Pai aveam 6 ani, si eram in parculetul copiilor.
la un moment dat, fug de langa mama ca vazusem un caine
iar cand ea ma striga sa ma opresc, imi vine un leagan de fier in frunte
mi-a ramas semn sad

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
La 3 ani mi-am spart fata si la 5 ani nasul laughinghee hee sau era invers.in fine.pe la 6 ani mi-am dorit mult o trotineta si am fost cu parintii sa-mi cumpar si vanzatorul a zis sa fac o proba sa vada daca ma pot da pe ea si am inceput sa merg si nu m-am mai putut opri m-am dus direct in sosea, ma oprit mama ca a fugit dupa mine laughing
Sarbatori Fericite happy

| Zoelinda a răspuns:

Imi amintesc ca in clasa I ma uitam cu cate pagini inainte si dadeam peste litera "a" si imi era teama de asta dar cand am ajuns acolo mi s-a parut chiar usoara

| IamNiemand a răspuns:

Pai... nu stiu sigur.atunci cand m-am nascut laughing

| zuzabuburuza a răspuns:

Imi amintesc ca la 3 ani mi-am spart capul si eram plina de sange