anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai veche amintire/intamplare pe care ti-o amintesti?

7 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Imi aduc aminte cateva fragmente de petrecerea mea de 3 ani! Nu stiu daca ma crezi dar adevarul asta e!

| SandraMikyZu a răspuns:

Pai eram bebelaslaughing si ma jucam in patut cu un cerculeti si mi-l tot puneam cat mai sus pe mana...si a eram tare suparata ca nu ma lasau ceilalti sa dorm prin simpla lor prezenta acolo ( nu puteam sa dorm cand era cineva in camera)laughing a si la 3 ani cand am fost la mere si eram pe un vapor si fratele meu a vrut sa conduca(e mai mare decat mine) si l-a lasat si dupa aia am vrut si eu si era sa rastorn vaporul daca nu era capitanul langa mine

| allllexaaaa a răspuns:

Pai astea:
La noi au fost niste gandaci in clasa langa o teava. Toti s-au urcat pe banci, frofa pe scaun si un coleg care era langa ei, a vrut sa il omoare cu piciorul si a spart teava. A inceput sa tasneasca pe perete si apoi s-a oprit caldura in toata scoala pentru ca la noi se sparse o teava.

Altceva...am luat o punga de la un coleg si am umplut-o cu apa, apoi am auncat-o pe geamsi i-a cazut la unu in cap si era un leorca. laughing)))

Altadata... Diriga s-a dus cu un coleg in alta clasa ca sa ia un caiet. Diriga l-a lasat acolo, a inchis una dupa ea si a intrat la noi in clasa(clasa aia nu avea maner pe dinauntru) si a inceput ala sa strige, in ultima banca langa fereastra era un baiat radu. Ala care era inchis in clasa aia a inceput sa strige: Raduleeee, Raduleeee! de vreo 10 ori. Noi ne-am prins ca era Consta( colegul blocat) da nu stiam de unde vine. Diriga: radu, inchide geamul!laughing))) Apoi dupa asta face diriga: bai, unde e consta? Si unu mihnea s-a dus dupa el si l-a scos de acolo.

Imi amintesc ca odata la testul de la romana nu stiam ex. si a intrat diriga in clasa si i-a zis cv lu profa. profa a plecat si a zis: aveti grija sa nu copieze!
Dupa ce profa a plecat toti am inceput sa copiem si diriga: copiati si voi, dar in liniste laughing)))))))) Apoi vine profa si zice: Ii lasati sa copieze?! la care diriga Nuuuu! Eeeee...cine copiaza? rolling on the floor)))))))

Intro zi la scoala cand eram de servici repara mecanicu bicicleta si m-am plimbat cu ea prin scoalalaughing))))). Si am cazut.big grin Si iese directoarea adjuncta CE faceti voi aici! la care eu Nimic...am vrut sa testez bicicleta si i-au cazut coarnele.

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Asta ii problema ca nu imi amintesc nici macar una.

| Rockart a răspuns:

Îmi amintesc multe fragmente din diferite întâmplări, dar una singura îmi e foarte clară, şi anume ziua în care mi-am cunoscut frăţiorul. Era chiar de ziua mea, avea 4 zile şi am fost după el la maternitate cu tata şi mai mulţi prieteni de familie, etc. Am venit acasă şi mama l-a lăsat 10 minute cu mine şi a început să plângă, iar eu m-am speriat şi m-am băgat sub masă că îmi era foarte frică de el (aveam 7 ani). Era aşa mic, roşu şi plângea atât de tare că mă simţeam vinovată, credeam că i-am făcut ceva rău sau că-l doare ceva şi îmi era milă de el. Şi acum râd când îmi amintesc de chestia asta... laughing

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

La varsta 5 ani, imi aduc aminte chiar foarte bina.eram in parc cu "matusa insuportabila" si vroiam sa ma dau in leagan, iar eu m-am pus in fata leaganului si a venit peste mine si mi-am spart capullaughing) (bineinteles se dadea cineva), iar "matusica" statea si se uita la mine... dupa ce mi-am revenit eu dupa accident la 5 minute...m-am pus pe un ras sin ala dat in planslaughing))) cam asa a fost ziua aceealaughing)))

| TheBloodyRoses a răspuns:

Imi amintesc fragmente si unul din ele este:
Dupa o ploaie eu tot o sacaiam pe mama sa mergem afara dar ea nu ca a plouat si e urat afara si tot asa. Pana la urma am iesit afara si acolo m-am descaltat de papuceii din picioare si am inceput sa alerg prin apa care se adunase pe sosea. Okay, totu' bine pana ce un vecin mi-a furat papucul si eu am inceput sa tip la el sa mi-l dea si el a spus ca mi-l da daca-l pup. I-am dat un pupic si mi-am recuperat papucelul :X.
O alta pe care mi-o amintesc este la gradinita:
La gradinita eu eram intr-o grupa diferita de o prietena foarte buna. Si inainte sa vina doamnele educatoare am inceput sa ne jucam cu niste mingii * grupa mea * si ceilalti se uitau la noi. Intr-un final i-am chemat si ne-am jucat impreuna si eu faceam pe sefa pana ce un baiat mi-a dat cu un avion in cap si a preluat controlul jocului.
Si ultima pe care mi-o amintesc:
Eram la gradinita la una din serbari. Nu-mi amitnesc care dintre ele. Si eu trebuia sa cant un cantecel alaturi de inca o colega si-un baiat. Cand am luat microfonul in mana cu foarte mult curaj m-am vazut inconjurata de atatea persoane si-n loc sa am emotii eu m-am suit cu fundul pe o masuta care era acolo si am inceput sa cant in timp ce ma urcam cu picioarele pe masa si dansam happy. Aata-i tot ce-mi amintesc.