anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai bun carbohidrat pentru slabire/mentinere dintre urmatoarele sau in general? Macaroane, Orez, Paine, Cartofi?
Caloric toate la 100 grame au ~350calorii, cartoful undeva 90 calorii,
Teoria mea ii: Painea nu o poti manca singur ai nevoie de altele pe langa ce creste mult caloriile, Macaroarele cresc in cantitate cand le fierbi dar nu prea mult si sa mananci simplu macaroane ehhh
Cartoful e bun din 0, 8kg - 720 calorii dar nu se extinde in volum odata ce le fierbi si nu iti vine sa mananci carfoi simplii ci trebuie ceva pe langa
Alegerea mea este Orezul care exemplu din 200 de grame se face o cantitate mare si o poti manca aproape simplii pui chiar un pic de sos de ceva exemplu carnati in sos de fasole care la fel are putine calorii 150gr -150calorii. Deci cu 850 calorii ti-ai asigurat baza de mancare pe o zi, ajungand pentru 2 mese.
Ce parere aveti, am dreptate?

2 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Incearca quinoa. Poti sa o pregatesti tu DAR o poti gasi si gata preparata. Este un carbohidtrat f bun. Cauta si citeste. Mai sus ai enumerat niste carbohidrati simpli care mm..nu prea.

| RAY a răspuns:

Cel mai bine este sa consumi alimentate cu o densitate mare dar cu putine calori, carne de pui,curcan,vita slaba,peste, legume, fructe, restul restricție, cartofi nu se consuma cu paine