Noname este cea/cel mai tare.
am unul sau mai multe raspunsuri castigatoare de la ea!
scrie foarte tare ...
Preferata mea e NOname
dar imi sunt simpatici si mhn24, cretaker, mariana, LolaKissTheGirl, DisneyisDathebest(nu cred ca am scris bine...)
Fiecare membru de pe TPU este special in felul lui, chiar daca nu o arata neaparat.Nu cred ca exista un utilizator care sa fie cel mai bun, fiecare incearca sa ajute in felul lui.
Intr-adevar, NOname a incercat mereu sa ajute si pentru asta multa lume o admira si are incredere in ea. Si cred ca oricine ar vrea sa fie in locul ei la acest capitol.
Sunt multi care chiar isi dau silinta sa dea raspunsuri bune si sa fie apreciati, ajutand alti utilizatori, dar nu numai NOname.
Toata lumea incearca sa ajute atat cat poate.
xoxo
Eu nu ma pot decide intre NOname si Brigaela. Amandoua sunt oameni cu experienta, care pot ajuta pe oricine [mai ales Brigaela]. Dar nu orice intrebare are nevoie de raspunsul lor. De ce? Pentru ca sunt unii utilizatori care sunt atat de gelosi pe ele incat spun ca le urasc, ia uitati-va mai bine la sectiunea Utilizator Suspendati [nu dau exemplu]. Ma bucur ca te-am ajutat si numai bine! Apropo, mersi Pwp pentru apreciere! Iti sunt datoare!
Noname a fost 1 care ma ajutat chiar din 1 minut cind mi-am creat aici cont.In ea am capatat incredere si ma indrept spre ea.Deci ea chiar a fost 1 meu prieten din lista de pe TPU.Gratie Noname mai continui sa stau aici.Multumesc.