Pai de obicei sunt complimentata cu privire la faptul ca sunt desteapta. In special ieri cand o prietena buna care trece a X-a mi-a spus ceva de genul "Deci ai terminat anul cu 10? Sunt sigura ca si in anii urmatori o sa ai note la fel de mari si cum te stiu eu o sa iei examenul cu cel putin 9.50." (poate nu pare cine stie ce, dar pentru mine conteaza mult)
Te felicit atunci si eu! Nu pare mare branza, dar daca nu ai puterea de concentrare buna, nu esti atenta cand si cat trebuie, nu prea ai sanse la note mari. Asa ca ceea ce faci tu este totusi un lucru destul de dificil : unii se pot chinui pentru scoale zile intregi, daca nu le sta mintea acolo si nu pot pricepe, nu reusesc in veci.
E mare lucru, sa stii! Te vei obisnui asa si vei avea succes in orice faci
O sa ajungi departe cu asemenea inteligenta
Hey, ai grija ca scrie 'utilizator avertizat'. Daca dau click pe acel camp - abia atunci apare comentariul tau
Mersi! Pentru mine conteaza foarte mult pentru ca vorbeam despre planuri de viitor. Eu de obicei vorbesc cu putine persoane despre asta pentru ca majoritatea nu ma iau in serios. M-am bucurat foarte mult vazand ca cineva ma sustine.
Me singing smth folk like "Copilita fara minte" pe treptele de la morga din Iasi.
The dude cu ochii bulbucati si cu tigara fumata pe jumatate: "Te-as lua de nevasta doar ca sa-mi canti toata ziua"
Era prima oara cand ne vedeam, nu stiam nimic unul despre celalalt. It was totally unexpected
Me singing smth folk like "Copilita fara minte" pe treptele de la morga din Iasi.
The dude cu ochii bulbucati si cu tigara arsa pe jumatate: " Te-as lua de nevasta doar ca sa-mi canti toata ziua"
Era prima data cand ne-am cunoscut, nu stiam nimic unul despre celalalt. It was totally unexpected
Malynaa întreabă: