| PisicaAristocrata a întrebat:

Care este cel mai bun mod de a-ti incepe ziua in forma, cu zambetul pe buze?

11 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Gimnastica.

| elena a răspuns:

O partida de dragoste pana la epuizare nu stiu, daca nu te tine in pat, sa lenevesti de placere CU ZAMBETUL PE BUZE, dacat sa-ti incepi ziua in forma, ce fel de forma? Remediul este bun, iti incepi ziua cu zambetul pe buze, daca "aplici" dragostea inainte de culcare si dupa o odihna binemeritata dimineata vei fi intr-o forma excelenta, cu conditia, si spun foarte serios acest lucru, ca inainte de a te ridica din pat sa faci o gimnastica a ochilor, adica stand culcata, urmaresti cu privirea, inainte si-napoi, laturile tavanului macar 5 minute. Poti face acest lucru in fiecare dimineata, chiar daca nu ai facut dragoste seara...gluma! Ah, era sa uit, neaparat o muzica dance, care sa te imbie la miscare si voie buna.
@kukubau mie mi-a inghetat fereastra si nu pot sa o mai deschid, ce fac? Ramane sa admir naturaletea florilor de gheata, nu?!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cel mai bun mod de a incepe ziua in forma ar fi sa te imbraci elegant, apoi sa te privesti in oglinda si sa te bucuri, ca arati atat de bine si sa zambesti la gandul ca multi barbati ar dori sa îti faca curte, iar tu sa te bucuri si sa te simti importanta.

| kukubau a răspuns:

Sa deschizi fereastra si sa admiri natura, asta in cazul in care nu stai prin jungla de beton laughing

| andreea7520 a răspuns:

Să bei o cafea cu persoana iubită, undeva pe o terasă, lângă un râu, când răsare soarele, cred că e remediul perfect pentru a avea o zi sclipitoare! Însă, dacă nu stai lângă un râu, nu ai un iubit şi nu mai răsare soarele pentru că e iarnă, îţi recomand să bei o cafea şi să-ţi tot repeţi în minte: viaţa e frumoasăbatting eyelashes pam pam

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

O melodie frumoasa-o baie calda parfumata! o cafea/ceai dulce]o raza de soare. Un sarut de la persoana iubita, sau pur si simplu Faptul ca tu vrei sa-ti inveselesti ziua!

| robyroby a răspuns:

Pai eu cred ca o muzica buna, sau o veste buna de dimineata iti va inveselii ziua happy.

| mdaaa a răspuns:

Sa inchizi ochii pentru o secunda si sa iti inchipui ca azi ti se vor indeplini toate visele apoi sa ii deschizi si sa te pui pe treaba, fiecare zambet e un pas in fatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iubesti viata, asa cum e ea, cu esecuri si succese; cu bucurie si tristete, cu zambet si cu lacrimihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O partida de dragoste dusa la epuizare la prima ora.Succes garantat pentru toata ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te trezesti mai repede ca de obicei laughingca apoi o sa fi stresata ca ai intrat in criza de timp si nu apuci sa faci tot ce tziai propus

Întrebări similare