Si eu tot google folosesc... am mai incercat si altele dar, nu am fost incantata de rezultat.
Google. Mi se pare ca este exact ceea ce trebuie sa fie: un loc unde cauti si gasesti ce-ti trebuie, simplu, fara floricele si alte inutilitati.
Singura chestie care scartaie rau la Google e Google Translate. Norocul meu ca nu am nevoie sa-l folosesc.
Am in casa niste instructiuni (la un boiler) traduse pe Google Translate din maghiara. E o adevarata delectare sa le citesti; nu pricepi mai nimic in afara de faptul ca boilerul meu face inghetata. Inca n-am descoperit pe unde, dar...am vointa.
Eu sincer numai google folosesc si sunt foarte multumit de el. Este foarte rapid la search si il folosesc cu mozilla firefox, este excelent. Am incercat pana acum cu cateva motoare de cautare dar nu au acelasi randament ca si google, ca doar google este cel mai cautat motor de cautare cu peste 100 de milioane de utilizatori zilnic in fiecare minut in lume. Keep it goin' google nomber 1 *****
Http://www.blackle.com/ e bun si ista ca motor de cautare dar pe negur e evolutia google pentru natarai ce mai nou motor de cautare de la google cu alt nume!
Goole e cel mai bun in cautarea informatiei, dar Yahoo e bun in cautarea softurilor
anonim_4396 întreabă: