| Dan a întrebat:

Care este cel mai dinamic si bun la suflet user de pe TPU? Cred ca ar merita un premiu de excelenta pentru ce face pe TPU. happy

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Fiecare user activ este un om deosebit pe considerentul ca, isi sacrifica o parte din timpul lui fizic, pentru a comunica opinia sa, atunci cand da raspunsuri. Sunt multi care merita felicitati pentru activitatea lor dar cred ca, am gresi daca am nominaliza o persoana anume, omitand pe altii care sunt la fel de buni. Cred ca este totusi o apreciere subiectiva si de aceea este bine sa ne ferim s-o facem.
Sunt multi useri dinamici, care dau foarte multe raspunsuri si pentru aceasta s-a facut clasificarea lor in "topul 100", pe TPU.
Cel mai bun, mai sufletist cred ca este mai greu de gasit pentru ca, fiecare are ceva particular pentru care este apreciat.
Eu zic sa-i felicitam pe toti cei care fac ceva pentru binele altora, fie ca-i imbarbateaza pe cei deceptionati, fie ca le clarifica o problema pentru care nu vad rezolvarea ori socializeaza pentru a indeparta singuratatea, nesiguranta, lipsa de incredere in fortele proprii.
Asa cum a spus Bacemi, de felicitat sunt Administratorii care au infiintat acest site care ne-au dat posibilitatea sa ne cunoastem si sa ne ajutam reciproc.
Multa sanatate si multa activitate utila in sprijinul altora.

4 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Danut ai dreptate, dar din punctul meu de vedere oricine da un raspuns care este folositor cuiva merita. Pentru cel care oune intrebarea s-ar putea ca acel raspuns sa fie vital.
Bafta!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga Dan, multi ar merita un premiu pentru daruire. Chiar cele 5 sau 10 minute rupte din cotidianul lor dau dovada de implicare si buna-vointa. Acum, privind din punctul tau devedere, fiecare poate fi subiectiv, tinand cont de raspunsurile care i-au ajuns la inima, de firea fiecaruia, de impactul pe care-l au raspunsurile. Tinand cont ca deja se alege cel mai bun user al anului, la ce bun un alt premiu. Cine vrea sa-si ajute semenii nu se asteapta la recompense, ci se bucura ca a putut fi de ajutor. Daca iti face placere raspunsurile anumitor useri, poti sa le multumesti si sa dezvolti o relatie de prietenie cu acestia... dar nu prea multi! Si unul este destul, dar sa fie cel mai bun pentru tine. Succes!

| Bacemi a răspuns:

E greu de spus. Nu e just sa nominalizam toti cei 75949 de utilizatori ( in momentul de fata ). Dar ar fi la fel de injust, spun eu sa nominalizezi unul singur. Ar trebui sa o faci prin subiectivism si nu e bine. Acei putini dar totusi destul de multi se fac mereu cunoscuti si sunt sigur ca sunt apreciati. Nu cred ca are vreun rost sa mentionezi un utilizator. Nu ar fi nimic nou. Cu siguranta orice nume s-ar spune ( atata timp cat nominalizarea e serioasa ) cu totii ar fi de acord ca e un utilizator deosebit. In primul rand merita un premiu de excelenta cei care se implica mereu. Dupa cum spunea si administratia : '' Exista aproape 73. 000 de membri ai comunitatii TPU.ro. DIntre acestia, doar cateva mii sunt hiperactivi pe site. Dintre acestia, ne atrag atentia periodic cateva sute. Cateva zeci ne atrag admiratia, uimirea si recunostinta. ''. Deci raspunsul corect este ceva mai complex si as spune eu mai degraba asa, nepartinitor. Nucleul de baza al TPU consta in cateva zeci de utilizatori care incearca sa apere si sa promoveze in continuare sloganul : Toti Pentru Unu! Cu siguranta toti utilizatorii activi cunosc acest nucleu si il admira si sunt recunoscatori fiecarui utilizator care este o molecula din el. Utilizatorul care merita premiul mentionat de tine este insasi TPU, insasi acest nucleu care este pastrat in viata in conditiile in care a fi om nu mai este de mult usor si gratis.

| Razvan a răspuns:

Toti cei care nu cersesc fundite, nu promit fundite, nu vor sa devina experti.Adica cei care sunt aici pentru ca asa vor si care nu vaneaza titluri virtuale. Oamenii verticali.Si aici nu intra neaparat oameni buni.Sunt si oameni care au o parere diferita de altii si o argumenteaza.Chiar daca primeste zeci de voturi stupid e de admirat faptul ca are curajul sa spuna ce crede.Asta presupune sa fi dinamic. Bun putem fi toti online.Premii din astea sunt usor de dat. Dar iti spun eu un om bun nu se masora in cate titluri are si cator oameni le-a servit drept exemplu