E interesant cum persoanele percep
„dureros" in moduri diferite. Unii se gandesc la durerea fizica, altii ne gandim la cea emotionala. Probabil tine de experientele prin care am trecut. Cu cat sunt mai dure, cu atat simtim durerea emotionala mai intensa decat cea fizica.
Moartea tatalui meu, acum doua luni.
Lovitura pe care mi-a dat-o viata, adica depresia, anxietatea si atzcurile de panica care m-au facut sa raman in urma cu anii de liceu si sa sufar mult, avand multe regrete.dar sper ca tot raul ce a fost, a fost spre BINE.
Și eu sper să îți fie bine pe viitor.
Cand am avut incredere in unii si acei unii si-au batut joc de increderea mea.
cand m-am impiedicat si am cazut pe coltul canapelei cu mana sub mine
m-a durut incheietura asa tare, vreo o saptamana
sufleteste n-am nimic, ca dupa ce au trecut mi se par minuscule si nu le mai bag in seama
Ca sunt bolnava cu inima..nu pot face sport desi imi doresc atat de mult.e trist sa vezi ca altii fac si tu nu poti.
Fizic... hmmm, mi-a intrat o aşchie sub unghie
Moral...prea multe despre care nu are rost să vorbesc.
Cand mi-am deplasat osul la incheietura si nenea care mi-a pus gipsul a trebuit sa imi "indrepte" mana. De trei ori mi s-a intamplat sa-mi deplasez osul la incheietura si de toate cele trei dati acelasi doctor mi-a indreptat mana. A treia oara nici nu mi-a mai pus ceva in gura sa musc ca eram prea deprimat sa mai scot un sunet. Ce-i drept, dupa ce am iesit din spital am vomat din cauza socului.
De ce repeti intrebarile? Vezi ca sunt unii care stau cu ochii pe tine si iti vor percepe tarife speciale.
http://www.tpu.ro/......-serioase/
Userul ala tot eu sunt.
La a 3-a iteratie iti vom percepe o taxa modica de doar 10 euro.
Dureros nu înseamnă neapărat traumatizant.
Nu credeam că ai probleme și cu limba română.
Tare îți mai place să te dai un cocoș arogant cu mine, dar nu-ți iese.
Ca să te copiez...
Eu nu credeam că ai o lipsă drastică în ceea ce privește simțul umorului.
Nici nu am dorit să am simțul umorului. Acum că unii încearcă dar nu le iese e altă treabă. Îți place să fii obositor?
anonim_4396 întreabă:
ScapaMaDeEa întreabă:
Emilia19 întreabă: