In "tineretile" mele, eram membra a unui grup de muzica. Cel mai emotionant moment a fost prima mea aparitie la tv, cea intr-o emisiune de Craciun difuzata de Antena 1. Cum nu cunosc foarte bine B., voi relata intamplarea asa cum isi aduce aminte "eul" meu de acum 12 ani. Pe drum, cel mai mult m-au impresionat magazinasele in forma de fructe ce erau "presarate" in apropierea studioului. Initial nu stiam exact ce sunt, eram un copilut simplu din provincie. In cele din urma, am ajuns la destinatie, ne-am imbracat costumele si ne-am urcat pe scena. Bineinteles, eu si cu celelalte 2 mezine ale grupului (5 si 6 ani) eram coplesite de emotie si nu intelegeam foarte bine ce se intampla. Dupa terminarea filmarilor, ne-am indreptat spre hotel unde am asteptat cu nerabdare pana la 11 pm sa ne veoem la tv( nu imi aduc aminte daca am fist rapusa de oboseala sau am ajuns sa o vad). Cert e ca eram un boboc de om de 7 ani pe o scena, imbracat in costum popular, plecat pentru. prima data fara ai ei de acasa.
KuolemaTekeeTaiteilijan întreabă:
RAY întreabă: