| Gurbet_Monica_1981 a întrebat:

Care este cel mai greu cuvant din lume?

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Daca vrei versiunea de hipsterdiva umeda sau tentativa de filosoafa cu harfe,probabil ceva ultra-sentimenticios,insipid si lipsit de substanta. Daca ma intrebi pe mine,nu cuvintele prezinta greutate,ci atitudinile.Dar, daca e sa alegi un cuvant, acela probabil ar trebui spus incet, ca te cuprind apele din cauza adrenalinei, in momentele premergatoare.Ca sa fiu si mai lucid,reprezentarea in campul material al cuvantului e cea mai grea,si necesita si extrem de mult curaj, plus vointa. Dreptate, bre, ca e greu de inteles, si mai greu de infaptuit.Nu uitam si ca multi fug de ea, de parc-ar fi alergici.

18 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

"Unchiul"
Asta doar pentru cunoscatori...laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Trolli a răspuns:

Durere.

| eurynomus a răspuns:

Cel mai greu cuvant este 9999999999 de tone, nu stiu altu mai greu

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sacrificiu.

| Liviu a răspuns:

Dupa parere mea...
Iarta-ma si Te iubesc sunt cele mai grele cuvintewinkingmai ales primul, si al 2 in anumite circumstante.

| Delicacy a răspuns:

"Iartă-mă".

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Delicacy):

Deci emisiunea aia de acum 10 ani de pe TVR1, era cea mai grea din univers.

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Oamenii folosesc aceste cuvinte fără ca măcar să înţeleagă adevărata lor valoare, la fel se întâmpla şi în acea emisiune, care era un teatru ieftin.Dar când le spui cu multă ardoare, îţi este şi greu în acelşi timp.
Nu este uşor să spui ceva din inimă.

Inima este un organ ce-ţi pompează sângele în vene. Ce legătura are cu gânditul?
Cumva tu iei deciziile cu altceva în afară de creier?

Eu am vorbit metaforic acolo, tataie.Normal că deciziile sunt luate numai de creier.
Am vrut doar să subliniez faptul că unele cuvinte sunt spuse la mişto, fără să se conştientizeze adevărata lor valoare.

"Adevărata lor valoare". Ce frumos sună, ia spune din nou.

Şi de ce erai aşa timidă azi în T? Abia m-ai salutat laughing

Nu eram timidă, ţi s-a părut probabil.Am avut mai mult grijă de Gabi ca să nu vomite pe acolo.

Gabi era ok...

Că bine zici "era" laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici daca m-ai ierta nu poti sa-mi ceri iertare, asta asa... pentru unii care au dus cu zaharelul pe altiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intoarce-te.

| Gurbet_Monica_1981 explică:

Pui de poropopilcanita?

Întrebări similare