Să fiu autentic și să îmi croiesc propriul meu drum chiar dacă e unul pe care nimeni din familia și prietenii mei nu îl înțeleg.
Helău! Aduc corespondenta:
'cel mai curajos lucru l-am facut cu tine dar mai dezamagit, dar asta e viata merge inainte '
De la Ray
)) doar pentru ca am zis undeva ca vb cu cel mai idiot dintre toți idioții, iar el a crezut ca am făcut referire la el
Of, Ray, am suferit după tine
Da, i-am marturisit totul,, iar ea a zis ca sunt un nesimtit arogant si un pierde-vara, tu iti dai seama ca m-a facut vraiste?
Brokenico, acum fie vorba intre noi 2, ca de la barbat la barbat... tu esti cam mort dupa ea, o tachinai peste tot,, o bagai in seama, acum 1 an faceai d-astea, acum esti timid?))))
Daca m/as lua dupa mentalitatea ta ar insemna ca si noname ma placea pe mine avand in vedere ca nu ma scotea din nefolositor. AM facut misto de ea o data la o intrebare in care aratam cum primele 3 pagini de voturi nefolositoare eram doar eu. Evident ca hahalera a sters intrebarea imediat. Eu timid? Ce ai rade si tu daca m/ai cunoaste mai bine.
Sunt lucruri pe care nu le stie oricine de aici, cum ar fi pasiunea lui pentru 'slabanoaga',, acum o face asa, dar anul trecut umbla dupa ea, o stalkerea/
Insisti si tu ca e un act de curaj, trebuie sa vadă ca ești bărbat.
E!, aşa şi aşa.
Nu e ceva grozav, dar nici nu a fost rău! Mi-a deschis un pic apetitul către perversiuni. Şi să mă ierte Dumnezeu, da în casa mea fac ce vreau, atâta timp cât pe stradă sunt un domn!
Sa stii ca imi lispeste. CIne aici pe site se preface mare doamna dar ma injura pe unde apuca . Ciudat specimen mai era. Si pe mine si pe roscata, evident.
da! E ca și cum i-ai spune unei grase ca e grasa. Fii mai subtil!
Ea si cu noname au un loc special in inima mea, ce sa zic. Gata ca rosesc
Aia e pentru fraieri. Daca esti prost, te fac prost. Daca arati ca o balena pe uscat iti zic ca esti o vaca. E atat de simplu.
prodandumitru57 întreabă: