Nu sunt profesori malefici ce sunt demoni? nu am vazut profesori rai oar exigenti si daca ai tai au lasat atatia corigenti inseamna ca au meritat asta
In general profesoru foarte duri, severi si cu pretentii au fost 2 profesori ai mei de matematica...Din trecut.Acum nu mai fac matematica.
Mie mi s-a parut diriginta din liceu, profa de franceza. M-a facut sa nu imi mai placa limba sau tara, desi n-am fost in Franta vreodata. Trebuia sa purtam uniforma, daca mergeam eu in blugi, aveam absente la toate orele din acea zi si nu puteam pleca acasa, cred ca ne ameninta cu scaderea mediei la purtare, nu mai tin minte, dar doar asta ma putea tine daca oricum eram absenta. Faza era ca daca venea in blugi una din fetele (eram 29 de fete si un baiat) cu care vorbea pe mess, n-o vedea. In clasa a 12-a, in fiecare luni aveam doua ore de franceza si faceam un subiect de bac, niciodata nu faceam rezumatul, adica primul punct, care era doua puncte, deci luam tot 6, 30-6, 50 (la bac l-am facut, am luat 8, 33 ), mno, am citit o carte, am facut rezumatul in franceza, mi-a trecut 10 in carnet, s-a uitat un pic la mine, a taiat 1-le si din 0 a facut 8, ca cica sa nu ma las pe tanjeala. Chiar imi trebuia zece-le ala.
Profesoara de lb. romana.
Daca ai terminat cele 8 clase la colegiul acela esti mai priveligiat decat ceilalti. Da note mai mari acelora, dar minte ca nu face asta.
Profa de latina. Cred ca voia sa ne sugrume pe toti din clasa in somn. Ma simt grozav acum ca am terminat liceul si nu trebuie sa o mai vad.
Emilia19 întreabă: