Calitate in afara de cea care ma recomanda ca un bun ascultator nu cred ca mai am
Am ajuns mai tarziu cand s-au impartit calitatile si prima cand s-a aruncat cu defecte
Defectul meu principal e lasitatea.Sunt de o lasitate nesimtita
Nu pot sa spun eu care sunt defectele si calitatile mele. Asta trebuie sa vada cei din jurul meu.
Pai cel mai mare defect : " pun prea mult suflet in tot ce fac, vorbesc in general, colegi, prieteni, cunoscuti baieti...tot.orice proiect pe care il intreprind e o parte din mine. iar cand se termina ramane o durere... vreau sa nu mai fiu asa dar nu pot. e ceva in interiorul meu care nu-mi permite sa las balta chesti asta
Calitate zici? " lauda de sine nu miroase a bine "
Daca ar fi sa uit asta as zice ca mereu imi fac pritenii sa rad iar vazandui razand eu sunt fericita deci o consider o calitatee
Dar la tine?
Pai sunt un lider bun, cel putin asa consider eu si... cred ca la defecte as trece faptul ca sunt foarte orgolios.
Pai calitatile mele sunt ambitia, fidelitatea, respectul fata de alti oamenii, iar defecte pffff:ma caracterizeaza lipsa increderii in sine, geloasa uneori, indecisa uneori, orgolioasa. pupici.
Marele meu defect e că sunt de-un nemărginit egoism. Şi cea mai mare calitate, habar n-am, sunt... punctuală?
yungandreigawd întreabă: