Defectul meu e ca gandesc mult, fac putin si vorbesc prostii.Cum se poate corecta, nu stiu... poate ca ar trebui sa gandesc putin, sa vorbesc mult si sa fac prostii, da dracu le incurca--mai bine gandesc prostii, fac mult si vorbesc putin, dar nici asa nu-i bine, cred ca trebuie sa gandesc: dracu-n ele de prostii ca ori le faci, ori le gandesti tot prostii sunt.Nici nu mai stiu care e defectul meu si cum se trateaza!
Buna, Eu consider ca un mare defect al meu este ca nu spun lucrurilor pe nume, adica nu spun ceea ce gandesc, poate de teama de a nu creea conflicte sau a jigni unele persoane. Nu sunt o timida dar nici o fata prea indrazneata, si de urma aceatui fapt de multe ori am de pierdut in viata, iar pentru. a corecta acest"defect"trebuie sa am mai multa incredere in mine si mai mult curaj pentru ca pana la urma in viata totul este o lupta contiinua.
Defectul meu, este ca am _ _ _ _ prea mare si cand vad fetele asa ceva fug de mine zic ca le las in scaun cu rotile...stie cineva cum se trateaza asta?
Aroganta.Cred ca intr-o viata anterioara am fost un critic antic care a murit in timp ce oamenii aruncau cu pietrele in el ca nu stia sa isi tina guraSunt foarte rea uneori