| Cryssbest a întrebat:

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ati facut vreodata? Ati repeta aceasta experienta? Sincer!

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Pai am facut multe nebunii:
-am stat o zi intreaba la un cimitir langa o cruce fara ca macar sa cunosc persoana langa care eram...
-am fost la un rau si m-am aruncat(cu colac)la apa mare-colacul mi-a scapat si era sa ma innec(m-a salvat cineva si in timp ce m-a scos din apa m-a apucat de snurul sutienului si am iesit ''in sanii goi''-uhh ce naspa m-am simtit)
-m-am dus pe la un prieten si ai mei nu stiau asa ca a trebuit sa ma intorc acasa 15 km pe jos(de la el de acasa pana la mine) prin frig, caini, si mai era si intuneric
-l-am pacalit pe iubitul meu ca undeva pe un deal e plin de lumanari(am facut faza si el m-a crezut)-am pus niste pari pe dealul resprectiv si in ei sticle de plastic taiate, un bec lumina catre sticle care refelctau! Asa m-a speriat si pe mine cineva si am vrut sa i-o fac si eu cuiva!
-cand eram prin clasa a -8-a m-am enervat pe diriga si am invhis-o in clasa(eu aveam cheia de la usa clasei)
-odata am ramas cu inca 2 colege pana seara tarziu la scoala-in sala de sport pentru ca aveam cheia de la sala-ne-o lasase profu sa ne antrenam si noi am iesit si ne-am batut cu zapada, apoi fiind ude ne-am dezbracat si am ramas in chiloti(toate 3) nu eram decat noi asa ca nu ne-a vazut nimeni!
-cand eram mai mica stateam la buny la tara si speriam lumea de pe drum(trecea lumea de la tren la ora 11 seara si noi ii speriam)
legam o carpa neagra de o ata si puneam carpa de o parte a drumului, noi statea in cealalta parte in sunt, cand se apropia cineva trageam de carpa si oamenii credeau ca sunt niste sobolani mari si se speriau, odata am cam intrecut masura ca a trecut o fata gravida si i-a venit rau, alta data a trecut unu cu masina si a crezut ca i-am pus ciue pe drum si s-a dat jos din masina si a inceput sa alerge dupa noi prin lanul de porumb-uff ce mai emotii aveam... tin minte ca si cum ar fi fost ieri stiu si in ce eram imbracata
-cand au aparut costumele de baie cu bichini tanga vroiam si eu si mi-a luat mami dar mi-era rusine si intr-o zi l-am luat la Gilort(era doar eu si varamea) si de ea nu-mi era rusine am stat in apa si peste 10 min au venit multi baieti si mi-era rusine sa mai ies afara am stat 6 ore in apa pana au plecat aia! M-am simtit penal
-sa nu mai spun de cate ori m-am prajit naspa pe spate de la soare(am facut si insolatie)
-de cate ori am trecut de nebuna pe rosu la semafor si tiiii iiiiii...
-odata m-am imbracat intr-un halat negru de-a lu' buni -eu si varamea 2 nebune si am iesit in drum cu 2 lumanari aprinse si 2 creci uscate de corcodus
a trecut un om pe drum si cand ne-a vazut s-a inchinat in fata noastra, noi am inceput sa radem(dar in ''noi'') pana cand nu ne-am mai putut abtine si am izbuncnit in ras si am fugit, am aflat apoi de la buni ca de mult era un obicei si ca acel om s-a inchinat deoarece a crezut ca a murit cineva dar nu oricand ai ocazia sa vezi un om la picioarele tale in genunchi incinandu-se tie

Eu as avea o multime de spus ca sunt tare nebunatik... oricand vrei idei nebunesti contacteaza-ma pe mine! Razi garantat! AS face orice sa ma distrez!

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Cel mai nebunesc lucru din viata mea a fost sa cred in niste juraminte, chia daca inteligenta imi spunea ca sunt false.Nu stiu daca as mai face-o; aceeasi inteligenta imi spuna ca n-ar trebui. Dar daca n-am ascultat-o atunci, imi vine sa cred ca n-as asculta-o nici acum.Singura speranta e sa nu se mai iveasca prilejul...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Am sarit dintr-un avion. Am repetat figura de mai mult de 200 de ori si as repeta-o oricand.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@idiotul cu stupidu': tu de sportul numit "Parasutism", ai auzit? Ca fotbal, poate sa joace tot prostul; nu-ti trebuie cine stie ce curaj.

| Cryssbest explică:

@ardnaxur, te cred că ai sărit din avion (şi te respect pentru asta)!
Dar de 200 de ori?! Eşti cumva instructor de paraşutism? Că altfel nu-mi explic cifra, e cam mare!
@trandafir negru, nota 11 pentru... spontaneitate/sinceritate!
@april, de ce am senzaţia că te referi la o fostă nuntă?
@malvynutza, într-adevăr eşti hazlie. Ar fi păcat să te înneci vara asta, aşa că ai grijă de tine, okay?

| Liviu a răspuns:

Pei Cel mai nebunesc a fost sa ma duc la apa mare si sa nu stiu sa innothappy
Era sa ma innechappy dar am scapat si asa am invata sa innot
Bine de 3 ori eera sa ma inneclaughingdar asta e daca cineva sus acolo ma iubeste big grin -.- si nu nu as repeta asa ceva'
Dar al tau? spune si tubig grin

Întrebări similare