| toxicgirll a întrebat:

Care este cel mai nedureros loc unde poot sa-mi fac un tattoo? Daca il fac pe spate aproape de umar? cat de dureros este? [ cum este a 2 poza de aici http://www.best-tattoo.net/poze-modele-tatuaje-3d/ ] Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de a-ti alege locul, trebuie sa te hotarasti daca vrei sau nu un tatuaj. Trebuie sa iei in considerare faptul ca nu o sa il mai dai jos de pe piele, cel putin nu curand (costa foarte mult sa ti-l indepartezi).
Daca esti hotarata pentru tatuaj, gandeste-te la un loc pe care sa il poti acoperi atunci cand iti doresti asta. Pe spate, aproape de umar, il poti acoperi usori, deci eu cred ca ai ales bine locul.
Acum, nu durerea e importanta, te doare foarte putin, nu e o durere insuportabila. Daca iti doresti tatuajul, o sa treci usor peste durere.
Nu iti alege locul in functie de durere, vei regreta mai tarziu. Fa-l acolo unde iti doresti tu! happy
Ca un ultim sfat, fii atenta la ustensilele pe care le foloseste, intereseaza-te din timp de reputatia celui care-ti va face tatuajul si cere-i un album sa te uiti la tatuajele pe care le-a mai facut.

5 răspunsuri:
| kaya a răspuns:

Este destul de dureros pe omoplat mai ales cand faci unul mare si umplut cum e al doilea model, cred ca pe picior sau pe brat e mai putin dureros daca e un model micut dar cand vrei sa iti faci trebuie sa suferi nu degeaba e vorba asta "baba la frumusete sufera".winking

| lays a răspuns:

Si eu tot pe umar vreau sa-mi fac.am auzit ca nu doare foarte rau.eu inca strang bani pentru ca sunt in pom.si dupa o sa-mi facbig grin

| jony a răspuns:

Pai fa-ti-l unde iti place tie! Nu te lasa dupa cum vrea durerea!happy

| cucubau1992 a răspuns:

Draga mea in ziua de azi exista multe alte medote sa iti faci tatuaj si sa nu te doara.Cum ar fi anestezia locala plus ca intrebarea ta nu e exacta depinde de la persoana la persoana locurile unde durerea este cea mai puternica si depinde de la artist la artist modul de tatuare daca mai ai nelamuriri carbon_toxic este id meu si ma poti contacta acolo

| PROFESSIONAL a răspuns:

Buna! Ce pot sa iti spun despre durere, Durerea depinde de la om la om, Asta depinde doar de subconstientul tau, nu este o durere insuportabila insa ti-o poti face tu insuportabila, daca te relaxezi si incerci sa te obisnuiesti cu durerea, o sa treci usor peste! Toate locurile sunt dureroase.