Dar nu mi se pare cel mai stupid lucru, mi se pare o mica greseala nevinovata Sunt sigura ca au fost multe intamplari "stupide" insa nu le pot ierarhiza si din pacate nici nu mi le pot aduce aminte pe toate... Una mi-a venit totusi in minte Ma plimbam dupa scoala cu o colega de-a mea si ii povesteam de faptul ca il vazusem cu o zi inainte pe profesorul nostru de sport asistand la o intrunire PSD ( oare am voie sa spun si partidul? sper sa nu fie nicio problema). In timp ce eu ii povesteam foarte mirata intamplarea, trece pe langa noi chiar respectivul...Am sperat ca nu m-a auzit insa uitandu-ma cu atentie la fata lui mi-am dat seama ca nu auzise toata discutia insa faza cea mai importanta (" Titi e in PSD! ") nu ii scapase... L-am salutat cu jumatate de gura, m-am inrosit si am trecut mai departe Norocul meu ca nu a venit ora urmatoare la sport (probabil era la vreo intrunire a partidului )
@MucealuiFlaimoc, trebuie sa ma simt?
Si...momente jenante au fost destule...
Tin minte...eram la scoal, in clasa dupa ce se sunase.si eram chiar in dreptul usii si vorbeam cu o fata de profa cu care aveam ora...si ii ziceam ca daca as fii in locul ei m`as arunca pe geam...Doamne...chiar in momentul in care ziceam asta a intrat profa pe usa si m`a auzit)))... M`a scos in fata sa ma asculte, dar a fost ok ca stiam... mi-a pus 9...De atunci nu mai vorbesc niciodata despre profe in usa
Parintii mei trebuiau sa plece la casa noastra din Baneasa sa mai vada daca totul e inregula.Trebuiau sa doarma acolo o noapte, deci mi-am sunat prietenul sa vina "in vizita". S-a incins putin atmosfera. El era in boxeri, eu in lenjerie.Si atunci aud cum se descuie usa si dupa voce erau parintii...traficul era groaznic si au cedat si s-au intors.Eu l-am ascuns pe Bogdan sub pat...nu stiu ce i-a venit mamei, dar nu s-a clintit din camera 2 ore timp in care Bogdan statea sub pat in boxeri.Eu eram invelita intr-o plapuma.In sfarsit s-a hotarat sa plece si am reusit sa-l scot de acolo.
Mergeam pe strada si ma gandeam la treburile mele... fara sa imi dau seama vorbeam singura.La un momendat una care statea la gard o inceput sa rada si sa tipe'Fata da tu vorbesti singura?!'...de atunci am grija ca nu cumva sa mai vb singura... o zice lumea ca-s nebuna
Nu stiu ce e asa stupid in asta.Eu eram in iarna la Viena si am intrebat de nebuna vreo 10 oameni daca vorbesc engleza. Aveam nevoie de informatii pentru a gasi hotelul. Intr-un final s-a oprit un cuplu si mi-a zis: nu-i mai intrebati daca stiu engleza, lor li se pare normal sa vorbiti dvs germana.Nu punem accent pe limbile straine in scoli. Noi sintem profesori...
Apropo, Praga cum e? Vreau sa o vad anul acesta.
Aveam o pritena... putin cam "multisoara" ea...si m-am dus la ea sa ne "jucam"...
In fine... i-am dat bluza jos... i-ar cand i-am dat si sutienul...sanii i s-au lasat...am pus mana repede ca sa nu cadaam zis ca se duc de pamant
Nu am sa uit niciodata asta...Normal ca am inceput sa rad