Mi se pare stupid si penibil cand cineva povesteste o intamplare la care am participat si eu si infloreste si complica si minte de ma fascineaza si pe mine, partea penibila e ca il las sa spuna si apoi spun ce a inflorit
Sunt atât de multe exemple numai pe site-ul ăsta și tu vrei să mă limitez la un singur lucru?
Cersetor care dadea bani de pomana (probabil era un om imbracat in cersetor si era la caterinca)...
Sa te desparti de un baiat doar pentru ca a dat like-uri la niste fete pe Facebook . Intalnesc destul de des gelozii datorate unui asemenea lucru
Sa te uiti la un fil de groaza si sa zici ca iti place dar de fapt faci pe tine de frica -_-"=]]]doamne
Pai mi s-a intamplat odata...Eram la munte cu familia si cu niste prieteni de familie(care au un baiat)si o alta fata.Era dimineata si mergeam la baie, din intamplare, in acelasi timp cu acel baiat(nu in baie. Fata aceea era in toaleta si deoarece credea ca era prima care s-a trezit, a lasat usa deschisa.Si cand tocmai se ridica de pe tron, baiatul acela intra..Sta 2 secunde si se uita la ea, ea la fel. Fara sa inghita sau sa spuna ceva, se intoarce si merge la cealalta toaleta. Funda!
Frrramboise întreabă:
andru213 întreabă:
MadaAwwr întreabă: