Atunci cand colegii de clasa ma jigneau pentru ca eram cea mai mica si eram slaba. eram intr-a 5-a. Se luau de mine spunand glume cu blonde, pe care le consider niste lucruri aberante si le ignor. Si mai sunt. Nu am avut o viata roz. Dar cui ii pasa de viata mea...
Deci, esti fata, gata, sigur. fata esti.
Când am aflat că pisoiul meu a murit. Ma rog, nu am aflat din prima.
Era primul meu pisoi. De fapt motan, era mare, grăsuț si adorabil! Il iubeam mult. Intr-o seară a plecat si nu s-a mai întors. Următoarea zi, când am venit de la școală am intrat in sufragerie si primul lucru pe care l-am spus a fost "L-ati găsit?" si mama mi-a zis ca l-a furat cineva. Am început sa plâng si sa urlu. Ziua următoare, in drum spre școală, prietena mea cea mai buna mi-a spus "Să știi ca l-a calcat mașina, te-au mințit ca să nu plângi si mai rău". Când am venit de la școală, am aflat că așa era.
Îmi amintesc exact data când s-a întâmplat asta.
Acum am trecut peste si am alt motan.
De ce esti asa de sigura ca is fata? Ce te face sa crezi asta?.
Ah....Si legat de ce mi-am scris mai sus, acum s-a rezolvat, nu?
Mda...Si eu din pacate sunt supusa zilnic pedepsei de a asculta,, bancuri" fara sens despre culoarea parului meu...
Hahahhhhaaahahhhhah.
Amuzant...
Ma doare rasul de la atata burta
Stii...chiar e..deranjant. Oricum, ignor astfel de tampenii.
Da. liceul a schimbat totul. nu mai sunt in clasa cu idiotii aia. Pai vezi ca esti fata...
Pai eu stiam deja...)
Doar eram curioasa sa vad ce m-a dat de gol )
Probabil...)
Il am pe Bubic in blate :3 (ulsuletul meu) asa ca nu sunt singura. )
Cel mai trist moment a fost atunci cand am realizat ca nu mai eram eu copilul preferat al parintilor. stiu ca sunt egoist dar cativa ani adormeam plangand gandindu-ma ca acum ei au o fica noua si mica si draguta si eu va trebuie mereu sa am grija de ea fara sa ma plang. acum nu mai am nici o treaba cu chestia asta dar imi aduc aminte cu amuzament )
Dahh....Nu, multumesc de sfat. Nu mai am loc acolo de tine. Toata ziua stai acolo si te gandesti cum ar fi daca ti s-ar intampla tie acele lucruri. Iti urez vizionare placuta! :/
:?
Nu stiu ce sa zic....Cred ca raman la : vizionare placuta!:/
ilovemusic întreabă:
Victoria întreabă: