Sfatul poate cel mai bun pe care l-am primit, dar nu de la cineva, ci de la viaţă, este "Mai puţine aşteptări = mai puţine dezamăgiri" şi, să ştii, îl aplic şi funcţionează. : )
Buna
hmm.sfaturile din trecut, nu se compara cu cele din ziua de astazi.
mie mama mi-a zis sa fac in asa fel sa nu ii aduc rusine in casa si sa nu fim aratati cu degetul.
m-am conformat si pot rasufla usurata...sunt casatorita/am familia mea si 2 ingerasi.
sfatul meu pentru ingerasi, a fost si este unul simplu.
"Sa nu te dai ceea ce nu poti fi"
si vad ca da randament si nu am de ce sa imi fac griji. sfaturi dam mereu, dar cel dupa care ne ghidam e cel mentionat.
O seara frumoasa sa ai
Cel mai valoros sfat a fost sa plec si sa nu mai privesc niciodata inapoi. Nu am ascultat atunci, mai tarziu am inteles cata dreptate avea.
Ca motto, am mai multe. Sunt multe!
Unul care imi place: " Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
Adevarata fericire o descoperi dupa ce mergi intr-un spital sau cimitir.(cam dur dar adevarat)
"If a human disagrees with you, let him live. In a hundred billion galaxies, you will not find another." - Carl Sagan
Ma rog, nu l-am primit personal, dar cred ca merge
Cred că ăsta e.
Nu contează cine eşti şi ce faci acum sau care sunt experienţele care te-au remarcat, ai doar o viaţă şi ori o trăieşti la maxim ori o trăieşti pe degeaba.
Sunt mai multe, cele mai multe sunt pentru domeniul meu de activitate adica Gamingul si IT
Toate cele bune
Ce nu te omoara te face mai puternic deci cu alte cuvinte oricat de nasoala e situatia tine capu sus
Eu mi-am facut niste principii din ce am vazut si citit:
1.Nimic nu e imposibil.
2.Niciodata sa nu fii surprins si sa nu intri in panica.
3.Gandeste totul la rece indiferent de situatie.
Tradu si pentru cei mai putini destepti ca tine!
" Fara griji!" - asta inseamna.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hakuna_matata
http://www.youtube.com/watch?v=U6vLAa-kylM
Merci,Miha ....credeam ca ma injura
Pentru mine cel mai valoros sfat a fost: ''Niciodata sa nu te lupti cu un porc, ai sa te murdaresti si porcului o sa ii placa! ''
Selena54 întreabă:
gabyxgdbgz întreabă: