Esti fericit cand te cunosti pe tine insuti, stii ceea ce poti si iti cunosti capacitatea de devenire, dar iti accepti si slabiciunile. Esti fericit cand nu renunti ati urma visul indiferent de piedicile intalnite, cand intelegi ca rautatile celorlati cu care te intalnesti sunt de fapt slabiciunile lor si nu altceva, esti fericit cand nu uiti sa zambesti indiferent de vreme(interioara sau exterioara), esti fericit cand nu uiti sa fii cumsecade, omenos si amabil cu ceilalti..pentru ca doar binele daruit te poate face cu adevarat fericit, el se va intoarce la tine. Deci fericirea este in tine daca o cresti, ingrijesti sa existe.
Cheia mea spre fericire poate insemna o viata plina de iubire; sa fiu inconjurat numai de prieteni adevarati si o familie iubitoare. Cheia mea spre fericire ar mai putea insemna realizarea profesionala; sa ajung sa fiu ceea ce vreau eu sa fiu, nu ceea ce vor altii si sa reusesc in acel domeniu.
Cheia mea spre fericire este muzica, si este simbolizata printr-o chitara electrica.
Cheia mea spre fericire este alături de persoana iubită, să avem o situaţie materială acceptabilă (în primul rând).
Sa simt ca nu traiesc degeaba, sa fac ceva important iar lumea sa ma cunoasca pentru asta; Familia, prietenii si lumea, in general, sa fie fericiti.
Eu sunt foarte fericita cand stiu ca a 2-a zi se intampla ceva neobisnuit sau care iese din comun...ma simt de parca as zbura:*
Fericire. fericirea ne-o facem cu mana noastra. Deciziile pe care le luam ne influenteaza viata. Noi avem de ales. Daca suntem fericiti sau nu, depinde de asta. Desi cred ca ar trebui sa fim fericiti mereu, sa ne bucuram ca avem o viata normala. Ca nu suferim de cine stie ce boala incurabila, ca avem ce manca, ca nu traim in strada, ca ducem o viata cel putin decenta.
Fericirea trebuie sa fie starea noastra de spirit de zi cu zi!
Trebuie sa fie una dintre astea...
http://www.google.com/......tp?/imgres
E un vis ce il repet inainte de a adormi de cate ori am nevoie de el, pentru ca sa se implineasca e mai greu... asa pana cand se va arata acea "cheie " am sa mi-a imaginez doar.