Întrebare recomandată | ExXify50 a întrebat:

Care este cheia ta spre fericire? Cum arata?

Răspuns Câştigător
| Eleonore a răspuns:

Esti fericit cand te cunosti pe tine insuti, stii ceea ce poti si iti cunosti capacitatea de devenire, dar iti accepti si slabiciunile. Esti fericit cand nu renunti ati urma visul indiferent de piedicile intalnite, cand intelegi ca rautatile celorlati cu care te intalnesti sunt de fapt slabiciunile lor si nu altceva, esti fericit cand nu uiti sa zambesti indiferent de vreme(interioara sau exterioara), esti fericit cand nu uiti sa fii cumsecade, omenos si amabil cu ceilalti..pentru ca doar binele daruit te poate face cu adevarat fericit, el se va intoarce la tine. Deci fericirea este in tine daca o cresti, ingrijesti sa existe.

54 răspunsuri:
| LastNight1324235436 a răspuns:

Hmm...cheia fericiri mele e brunet, inalt si cu ochi caprui puppy dog eyes

| OliverArrow a răspuns:

Arata bine, filme, seriale, petreceri, glume, prietenii, calatorii.

| Paull18 a răspuns:

De nedescris

| Alecsandra95 a răspuns:

Fericirea o dobandesc din lucrurile marunte care nici macar nu sunt inchise undeva. Nu exista o cheie a fericirii... doar trebuie sa ai niste ochi buni sa-ti descoperi fericirea in lucrurile care te inconjoara, in oamenii care iti sunt alaturi... happy si ei sunt cheia spre fericire.

| fetelerebele a răspuns:

Muzica frumoasa care ma linisteste de fapt taylor ruby Elena etc...

| Strumpfi a răspuns:

Incearca sa te bucuri si de lucrurile marunte, ca un prieten foarte bun, sau o plimbare in parc.O sa te ajute mult!
Succes cu fericirea aia!:*

| anutatuca a răspuns:

Nu stiu

| Syssissy a răspuns:

Sa fiu sanatoasa, iar sa devin o doctorita si artista in designul interior cred ca m-ar face cea mai fericta, ca mi-as indeplini visul happy

| GangstaGlock a răspuns:

Sa ascult singur cu volumul rap/hip-hop american (50 CENT, 2PAC,ETC),muzica arabeasca,reggaeton,reggae, o lume mai buna fara coruptie, nepotism, rasism, spagi si trafic de persoane.Sa fim credinciosi, etc!
Sa dam tradatorii si prietenii falsi, si cu tarfele lor (stiti ce vreau sa spun adica tarfele prietenilor) jos la ciment stiti ce vreau sa spun.Sa stau cu familia,prietenii sa glumesc.
Sa nu mai fiu luat la misto de toti cocalarii doar pentru ca eu sunt rapper, chiar daca eu pe cocalari ii jignesc si mai dur, de nu mai zic nimic! Sa fiu respectat, sa nu fiu furat, si sa ma razbun pe toti inamicii mei! Cei care mi-au facut rau! Still Gangsta Rap razbunarea DRIVE-BY!

| Tєqυιℓα a răspuns:

..Mai bine lasă`! oh go on

| ExXify50 explică (pentru Tєqυιℓα):

De ce? Nu exista o cheie a fericirii pentru tine?

| Tєqυιℓα a răspuns (pentru ExXify50):

Nu,nu există. oh go on Mai bine lasă. sigh oh go on

| ionutz20cm a răspuns:

Ca o cheielaughing

| misuh2710 a răspuns:

Nimica.

| Ash17 a răspuns:

Fericire. fericirea ne-o facem cu mana noastra. Deciziile pe care le luam ne influenteaza viata. Noi avem de ales. Daca suntem fericiti sau nu, depinde de asta. Desi cred ca ar trebui sa fim fericiti mereu, sa ne bucuram ca avem o viata normala. Ca nu suferim de cine stie ce boala incurabila, ca avem ce manca, ca nu traim in strada, ca ducem o viata cel putin decenta.
Fericirea trebuie sa fie starea noastra de spirit de zi cu zi!

| dantiberiu23 a răspuns:

Cheia mea spre fericire poate insemna o viata plina de iubire; sa fiu inconjurat numai de prieteni adevarati si o familie iubitoare. Cheia mea spre fericire ar mai putea insemna realizarea profesionala; sa ajung sa fiu ceea ce vreau eu sa fiu, nu ceea ce vor altii si sa reusesc in acel domeniu.

| Oltean_Andrei_1990 a răspuns:

Cheia mea spre fericire este muzica, si este simbolizata printr-o chitara electrica.

| Flebletzea a răspuns:

Armonia reprezintă calea către pace, iar zâmbetul cheia fericirii. Funda

| NAILUI a răspuns:

25 CM blushing

Întrebări similare