| VisSs a întrebat:

Care este citatul vostru preferat?big grin (fara search pe google si copy&paste ca nu dau funda)

Răspuns Câştigător
| AG a răspuns:

Nu e nici un fel de search pe google, il stiu de ani buni, si il spun multora: "Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume" - Mahatma Gandhi

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Astăzi: "Mai bine mai târziu, decât niciodată!".

| Crisis a răspuns:

"Zero tolerance must be inssued forth behind the enemy's line". E dintr-o melodie.
Sau " Live or die - make your choise", e o replica de-a lui Jigsaw, criminalul din filmul Saw. big grin

| maryellen91 a răspuns:

Din morometii cand i raspunde ilie moromete lui paraschiv "ca sa se mire prostii"rolling on the floorla intrebarea aia...ca de ce taie salcamullaughing

| Betty a răspuns:

Nu e chiar un citat, dar cred ca merge laughing "Zambeste mereu chiar daca ti-e greu! Chiar daca te doare, zambeste si fi tare! " love struck
imi repet asta cel putin de trei-patru ori pe zi si daca sunt suparata pe cineva imi amintesc asta:
"Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta, Iar daca cei care te iubesc te vor trada, Zambeste-le sa simta indiferenta ta" love struck
aceste doua fraze sunt pentru mine ca o deviza laughing imi croiesc viata in functie de ele love struck
deviza ta care este? smug sau daca vrei, care este citatul tau preferat?

| Gabriela0206 a răspuns:

"Madness? This is SPARTAA!" Replica din filmul "300" - genial laughing

| IcsD a răspuns:

Nu prea stiu sa il formulez ca pe un citat dar incerc:
Trebuie sa te bucuri de un lucru oricat de mic pentru ca nu stii cand se va intampla din nou. Si daca se va intampla nu vei avea aceleasi sentimente. Va fi diferiit!

Funda?

| SameMistake a răspuns:

"Adevaratele dureri sunt cele pe care le duci in tacere si de care nu vrei sa fii nici compatimit, nici mangaiat."

| roxiboxi a răspuns:

Trebuie sa te bucuri de ce ai tu nu de ce au alti.

| roxiboxi a răspuns:

Bucurate de ce ai tu nu de ce au alti.

| CompleteAndUtter a răspuns:

A smile doesn't cost anything happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Nu am lasat niciodata scoala sa imi afecteze educatia" Mark Twain
Altele care imi plac:
"Nu imi mai da-ti sfaturi pot sa gresesc si singur." I. Kant.
"Moda este asa oribila ca trebuie schimbata o data la 3 luni." O Wilde

| katthu a răspuns:

Friendship is the golden thread that ties the heart of all the world;
Thinking of you and how much nicer the world would be there werw more people like you! :-).

Întrebări similare