Salutare! Nimic nu este imposibil. Cu ajutorul şi voia Lui Dumnezeu totul poate fi posibil!
Mai multi prieteni de pe twitter au primit azi un mesaj [spam] de la mine. Asta fara acceptul meu si la o ora la care dormeam. O parte din raspunsul la intrebarea care ma macina l-am gasit pe mashable "ALERT: 1000s of Twitter Accounts Compromised in Latest Spam Attack". Probabil asta e una din cele mai mari probleme ale twitterului, e facut pentru a-l folosi prin alte siteuri / API-uri si ne-am obisnuit sa ne dam parola contului peste tot de parca ar fi un lucru normal. Sper ca nu mi-am suparat prea tare cei aproape 1000 de urmaritori ai contului @siropel.
Se spune ca nimic nu este imposibil... dar totusi cred ca imposibilul este ceva care nu poate fi atins, un scop care nu isi are leacul...
Fiecare persoana isi stabileste anumite limite, in functie de cat de puternica este, de cat de ambitioasa, daca are motive sa realizeze mai multe. In momentul in care iti propui ceva care este peste aceste limite, atunci este numit imposibil. Imposibilul devine imposibil din cauza ca noi il privim astfel.
Hmm... uite deci... mie acum imi e imposibil sa te vad pe tine, desi mi-as dori...si acum serios...imposibilul este ceea ce nu poti realiza si care nu depinde de tine, de propriile forte...desi oamenii oricat de mult ar avea mereu isi doresc mai mult... ceea ce face ca IMPOSIBILUL sa existe!
Buna!
Ce pentru tine e imposibil pentru ceilalti poate fi posibil...depinde de fiecare persoana...cat de ambitioasa e si ce limite are.
Imposibilul este acea stare in care nu se poate produce/intampla ceva/altceva prin mijloace cunoscute/necunoscute.
cretu123 întreabă: