Atractia fizica e cand vezi o fata dezbracata sau una frumoasa si ti se scoala
iubirea e altceva e atasament
atractia fizica poate fi un punct de plecare dar daca nu exista intelegere relatia nu rezista mult timp
Atractia sexuala ramane atractia sexuala, fantezia din capul tau, iar iubirea este sentimentul pe care-l porti pentru persoana respectiva!
Poti fi atras de o persoana din punct de vedere fizic si sa vrei sa intretii relatii sexuale cu acea persoana dar doar atat, fara sa simti ceva sentimente. Iubirea este ceva profund care implica emotii, sentimente, dar si sexualitate. Asta cred ca ar fi cea mai logica explicatie...
Da e destul de logica, diferenta intre iubire si dragoste ar fi ca, toti avem niste crietrii (Exemplu: Lui Catalin ai plac fetele cu parul blond si ochi albastri) Bun, acum daca Catalin se intalneste cu o fata cu ochi maro si par roscat, nu o sa-i placa de ea fizic.Deoarece Catalin are crieteriile lui, asa cum toata lumea are, aia e dragostea te loveste cand nu te astepti. Iubirea e total altceva, aia se vede dupa 2, 3 ani, si nu ma refer la cuplurile alea pentru bani de la tv.Ma refer la oameni normali si cu valori personale.
Eu stiam ca iubirea si dragostea sunt sinonime...
Asa e, dar lumea confuda termenii, iubirea si dragostea nu sunt acelasi lucru.O sa iti dau un link cu un articol foarte interesant si o sa iti schimbi parerea, nu incerc sa par inteligent, poate tu esti mult mai inteligent fata de mine, te felicit! scopul meu e de a informa lumea, nu a de ma crede superior lor.
Http://www.stimulintern.com/......ubire.html asta e articolul daca doresti sa-l citesti.
Multumesc. Buna gandire, apropo!
Mersi Iulia, daca vrei te poti alaturia grupului nostru de pe facebook, e vorba de dezvoltare personala si evolutie.Incercam sa ajutam oamnei si sa fim niste prieteni o comunitatea care ofera informatii de calitate oricarui om.Noi nu suntem rasisti, nu generalizam si acceptam orice fel de om, doar daca se comporta cu bun simt.Acum nu o sa exageram dar un minim de educatie este necesar pentru a intra in acest grup!