Pai kebab cred ca e cu carne de oaie, cel original e din Asia si e un platou cu toate tipurile de carne fiarta sau prajita de oaie, vita, pui, peste, porc, fructe de mare tofu.si e de mai multe feluri shish kebab, doner kebab care se fac diferit de platou cam ca la noi cu carne la gratar.in Turcia se face mai sanatos kebabul in sensul ca se inabuse carnea in suc propriu si legume etc multe, mai multe tari a adaptat kebabul original si l-au modificat putin. shaorma e cu carne de puipofta buna!
Bună.
Diferență de zonă.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kebab
http://en.wikipedia.org/wiki/Shaorma
Pa, pa.
Sharoma e ca o punga de seminte in forma de con.Kebab-ul e ca o clatita. Ce e cu ":X" sper ca nu mananci asa ceva
Eu cred ca acest/aceasta "pup" se refera la kebab-ul si shaorma care se intalnesc la fast-food... dar faza este ca nu inteleg ce nu intelege el/ea. Poate sa fii cel mai analfabel sau ***, sa locuiesti in caverna sa nu stii care este diferenta dintre cele amintite mai sus.Kebab-ul se face din chifla, iar sharma din lipie, amandoua continand carne de pui, sau de care vrei tu si salate, sosuri si alte chesti ce se mai baga acolo. dar "ie" grele...
LisaJulie întreabă: