Cei mai rai sunt cei punk
cei mai indragostiti sunt cei emo
cei mai in stil cu moda (mai multe fite) sunt gotici
fundoi?:*
Buna! Emo = sunt aia care isi lasa parul pe fata si isi taie venele
Punk = sunt aia imbracati in roz si sunt cam gay si fetele ciudate
Gotic = sunt imbracati in NEGRu total, se dau cu font de ten NEGRU si le place intunericu
Cei mai rai sunt gotici pentru ca pot sa iti fure sufletul 0. o
Ai dreptate, dar asculta puțin gorgoroth și mayhem-chainsaw gutsfuck și ai să-ți dai seama raul întruchipat?
@teils1 sper din tot sufletul meu furat de gotici ca ai raspuns "la misto" ). La emo sunt de acord, dar punkerii sunt "aia imbracati in roz si sunt cam gay". Amice, de pe ce lume vii? Gotici: "font de ten negru"? )) Lasand la o partea ca e "fond" si nu "font"...cum dracul fond de ten negru? )))
Si acum sa raspund la intrebare :
Emo= copii aia care incearca din rasputeri sa fie cool si sa atraga atentia (se mai num. si ex-manelisti). Cum n-au mintea destul de dezvoltata, au ales aceasta metoda.
Punkerii= punkerii, dragul meu teils1, erau oameni cu concepte precum individualismul (libertatea individului fata de societate, fata de care refuza sa se subordoneze), anarhism (stii, ceva in genul "fiecare pentru el")anti-authoritarianism (nu sunt sigura, dar cred ca inseamna "fara lider", adica nu acceptau sa fie condusi), libertate de opinie si etica, etc.
Goticii= stilul nu tine numai de imagine. Goticii sunt oamenii care vad frumusetea in locuri singuratice, intunecate, lucruri care pentru unii sunt morbide, dar in nici un caz nu iti fura sufletul.
Cine sunt mai rai? Manelistii, fara doar si poate.
Serios? Asta e parerea ta despre stilul EMO? Da-mi voie sa te contrazic cine a ajuns asa, a ajuns din prea multe probleme, pur si simplu e dorinta de a sta retras si oarecum departe de rau. Chiar daca nu il poti ocoli, te simti putin mai in siguranta.
Eu cred ca gorici, cel putin dupa tinutele lor asa pare, cauta si uh poze pe net si vezi daca am dreptate sau nu si in afara de tinute cauta date despre ei!
Asdffd întreabă: