NOname
| NOname a întrebat:

Care este dulcele vostru preferat?
Daca nu ati savurat inca "Chocolat" (2000), vi-l recomand cu caldura. Un foarte bun mod de a va indulci ziua.

47 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru MaliciousDeath):

Mi-ai trezit interesul. Pare savuros.
O să-l văd neapărat, mersi.

NOname
| NOname explică (pentru Klepto):

The birds...foarte deosebit, Klepto. Iar personajele feminine au un aer elegant şi rebel, nobil şi provocător. Parcă ar fi o specie diferită, mai evoluată, care din '63 şi până acum s-a pierdut undeva pe drum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt ştii ce? Am găsit "dulcele" de care m-am îndrăgostit la prima "vedere" aşa că mă gândeam să ţi-l "ofer" şi ţie dragă NOname:

http://www.youtube.com/watch?v=18s2XAUPUgY

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Mulţumesc.

| Stalievus a răspuns:

Totbig grinbig grinbig grintongue

| Pisicamop a răspuns:

Batoanele de ciocolata bounty

| BOSSUEU a răspuns:

Ciocolata Neagra.

| diduditusa a răspuns:

Gogosile cu ciocolata

| RenataRenii a răspuns:

Înghţată.

| michelia a răspuns (pentru NOname):

: ))). Oare sa recunosc sau nu? : )

NOname
| NOname explică (pentru michelia):

Ai făcut-o deja. : ))

...
Ai văzut că recomandarea mea, "Chocolat" (2000), a deranjat pe cineva şi mi s-a editat întrebarea?
Au ajuns să se cenzureze până şi filmele dulci.
De ce nu ar cenzura direct o întreagă categorie "Filme & Seriale" sau toate postările care conţin un nume de film?
...
Nici nu mai ştii când să deschizi gura...

| michelia a răspuns (pentru NOname):

Acum vad.
Cit de obtuz poti fi incit sa nu lasi loc intreg unei asa bijuterii de film? Si de subiect pina la urma.
Site-ul asta are nevoie de useri-moderatori ca tine care sa si educe gusturile in agora. Invatam unii de la altii si ne si bucuram uneori impreuna, chiar de cite un film sau o ciocolata virtuala.
Show must go on! : )

| Ruxy5 a răspuns:

Clatitele cu Finetti, ciocolata amaruie si ciocolata cu visine, prajitura ora 12 si imi mai plac pricomigdalele si bomboanele fondante. {incercati pricomigdalele: sunt foarte bune}

| FastAndFurious a răspuns:

Ciocolata, ciocolata si cred ca si......ciocolata.
Am stat cu ochii cascati tot filmul si am simtit mirosul si gustul de ciocolata dincolo de popcornul pe care il aveam in mana. Si l-am inteles foarte bine pe conte prabusit peste vitrina aia cu bunatati care te faceau sa uiti de tine.
A tasty choice, NoName!happy

NOname
| NOname explică (pentru FastAndFurious):

Hehe, mă bucur că ţi-a plăcut. O cafea?
http://i.imgur.com/uEuJCXD.png

| FastAndFurious a răspuns (pentru NOname):

Saru'mana happy

| enu2000 a răspuns:

O prajitura pe care o face bunica mea cu ness si imi place ca nu are blat din faini ci din nuca de cocos.