A da. Sa stii ca sunt disperat dupa funde. Exact asta vreau de pe TPU. Da-mi, da-mi
Mai, hai sa spunem ca... atunci cand aveam unele probleme in familie, doar asa am putut sa trec peste ^_^
Să ții minte un lucru. Rareori fac primul pas în general(cum ar fi în cereri, în mesaje etc.). Sunt un tip dificil dar e ok să discutăm dacă vrei chiar dacă nu e ceva foarte important, probabil ai nevoie de o încurajare și venind de la un om așa magnific ca mine cred că te va face o persoană cu o stimă de sine și o încredere în tine care tind către infinitate.
United avea 7 campionate pana sa vina SAF,, iar Pool avea mult mai multe,, SAF a facut minuni,, dar cel mai de temut adversar pe care l-a intalnit scotianul a fost mereu Arsenal/
Pool nu mai reprezinta de multa o forta a Angliei,, sunt lideri prin conjucturi favorabile, dar ii dam jos etapa asta.
Ce meciuri erau pe OT... pe vremea lui SAF, de-a dreptul infernale, nu le puteam privi fara sa ma doara sufletul
Nu vreau să mă gândesc ce putere aș avea eu, cred că m-aș simți lezat
Black Canary, deoarece este foarte puternică, este expertă în arte marțiale și posedă "Canary Cry".
Zatanna fiindcă are puteri magice.
Batman fiindcă e foarte inteligent și are cei mai șmecheri dușmani (Joker, Harley Quinn, Two-Face, Riddler, Penguin, Scarecrow etc etc), dar și aliați (Alfred, Batfamily).
Eu am avut parte de alte chestii interesante.2 Profiluri noi cu nume diferite care mi-au cerut sa îi adaug la prieteni și culme ambii aveau playlistul meu copiat și nici un fel de alți prieteni sau activitate.
viper1720 întreabă:
anonim_4396 întreabă: