Fiecare om este liber să-și aleagă standardele. Nu decizi tu ce standarde trebuie să aibă fetele în funcție de cât de "frumoase" sau "urâte" le consideri tu.
Înțeleg că tu te consideri un specimen de excepție, dar se pare că la capitolul "relații reușite" nu ai un palmares prea grozav. Cel puțin judecând după câte întrebări ai pus pe tema asta pe TPU.
În loc să-ți faci griji pentru standardele "nerealiste" ale fetelor, mai bine te-ai autoanaliza mai onest și ai vedea dacă nu cumva problema e la tine.
Evident ca nimeni nu e perfect, probleme multe sunt si din partea mea.
Eu nu am pus intrebarea sa-mi exprim frustrarea, mi se rupe mie de femeile urate.
Eu doar sunt uimit ce asteptari pot avea femeile nasoale raportat cu ce ar putea ele oferii si cum arata.
Dat fiind faptul ca o femeie urata se asteapta ca un model sa se uita la ea, pentru mine e greu de inteles.
Am sa-ti dau un exemplu concret:
O vecina de a mea: se lauda la mine ca a esti cu un miss Italia ( chiar a facut asta ) a avut o aventura cu el, si cam atat.
Ea era grasuta, pitica si destul de urata, insa ea se astepta ca tipu acela sa doreasca o relatie cu el, bineinteles ca i-a dat cu reject.
Dar ca idee, m-am miraat cum de ea chiar se credea asa interesanta sa creada ca un mis model s-ar uita la ea.
Dacă "nu vrei să-ți exprimi frustrarea" și "ți se rupe de femeile urate", atunci de ce tot insiști cu întrebările astea?
Atunci când un om își stabilește niște standarde, tot el își asumă și riscul de a fi dezamăgit dacă standardele se dovedesc prea înalte. Este o alegere și o responsabilitate personală.
Cu ce te afectează pe tine faptul că o fată "urâtă" aspiră la bărbați atrăgători? În cel mai rău caz, la un moment dat își va da seama că standardele ei sunt prea înalte și le va coborî. Sau poate nu.
Oricum ar fi, asta nu te afectează pe tine și nu ar trebui să te intereseze.
Tocmai din cauză asta mi se pare că de fapt întrebările tale își au originea într-o frustrare profundă, și nu este deloc adevărat că "ți se rupe".
Omule, uitate la ce intrebari pun, eu sunt un om curios de fel, si foarte atent la detalii.
Pun intrebari din orice domeniu, orice prostie, fiindca asa sunt eu, nu pot trece cu vederea anumite detalii, eu vad viata altfel, am o alta filozofie de viata.
Si, ca orice om, am si frustrarile mele, dar nu in ceea ce priveste femeile urate, este ceva mai complex de atat, eu am frustrari cu privire la nedreptate si la discriminari, cel mai mult ma indigneaza faptul ca barbatii disperati au creat societatea feminina in felul acesta, fiind niste lingai disperati, le-au dat iluzia femeilor ca ele au foarte multe optiuni, de aceea ele au standardele mari.
Totusi, daca te intrebi daca sunt un antisocial, nu, nu sunt. am optiuni, ies cu fete, studiez comportamentul si situatiile, am refuzat si eu la randul meu femei.
Eu visez doar la o lume corecta si o egalitate de gen fara discriminari in care ambele sexe sa fie intelese.
"barbatii disperati au creat societatea feminina in felul acesta, fiind niste lingai disperati, le-au dat iluzia femeilor ca ele au foarte multe optiuni, de aceea ele au standardele mari."
Deci "filosofia ta de viață" este misoginismul. Nu-ți place ca femeile să aibă "iluzia că au foarte multe opțiuni". Deja știam asta despre tine.
Mă faci să râd cu "Eu visez doar la o lume corecta si o egalitate de gen fara discriminari in care ambele sexe sa fie intelese."
Nu, tu visezi la o lume în care femeile sunt complet la dispoziția bărbaților.
Aberezi!
Nu exista barbat in lumea asta care sa nu aiba un pic de misoginism, cum nu exista nici femei in lumea asta care sa nu fie misandre.
Nici un gen nu-i va placea 100% sexul opus, fiindca, gandirile sunt foarte diferite.
Numai că pe o scară a misoginismului de la 0 - 100, tu ești pe la 105.
Aberezi, nici nu ma cunosti.
Esti cu capu, o sa te blochez.
Mna, faptul că tu le consideri urate e doar părerea ta subiectivă. Poate nici tu nu ești așa frumos cum te crezi și e doar o părere a ta.
Ideea este ca eu ma i-au doar dupa pareri, fetele au o anume parere despre mine, sa intelegi, nu ma laud doar iti spun cum stau lucrurile.
Care este explicatia pentru care iti consumi energia, timpul si gandurile incercand sa intelegi astfel de femei?
Poate e si principiul ala cu vrabia malai viseaza...
Dar na, de ce sa fim ipocriti, si noi barbatii avem uneori standarde inalte, deci nu putem spune ca e neaparat vina lor.
Pe de o parte... Pe de alta parte, in ziua de azi, cumva, femeile aleg. In general femeile au parte de multi barbati care se baga in seama in ele, si cumva in felul acesta considera ca au de unde alege, si ca nu se pot multimi cu oricine. Si pe buna dreptate, cand ai multe variante, mereu ai impresia ca poti sa gasesti ceva mai bun... Si asta e valabil atat la femei, cat si la barbati.
Foarte bine ca au standarde inalte si nu se multumesc cu putin. Daca ai avea o fiica mai,, uratica'' i-ai dat sfat sa se multumeasa cu orice prapadit ii iese in cale doar pentru ca nu a fost atat de inzestrata de mama natura? Pe cei care ii enerveaza standardele inalte clar vor o prada rapida si usoara, care se multumeste cu orice, adica cu ei. Chiar si fetele mai uratele, foarte bine ca se cred importante, este foarte importanta increderea in propria persoana, cand vine vorba de aroganta, acum depinde, cateodata este ur si simplu increderea in sine insa oamenii o percep ca si aroganta pentru ca ei nu stiu ce inseamna cu adevarat increderea in sine.
Multe au standarde inalte pentru ca stiu cum este sa fii tratata exemplar, nu tine de aspectul fizic, daca un barbat arata exemplar dar se comporta grotesc, e egal cu 0. Nu se mai multumesc cu putin.
Bravo lor. Decăt să fie proaste și călcate in picioare așa cum pățesc in țările arabe, Mai bine libere, increzute și arogante.
Iat tu dacă ești un bărbat adevărat care știe ce vrea. Te vor sesiza și te vor pune in grupa de care aparți.
Pai sincer, mi-a iesit cu tipe cu banii Eu chiar le apreciez pe cele independente.
Le cuceresc cu gandirea si folozofia mea de viata diferita, fata de restul barbatilor care vor sa le controleze, eu sunt un tip elegant si inofensiv in comportament dar am si personalitatea mea, nu sunt nici nice guy.
Asta este diferenta intre un baiat si un barbat. Unul vede ambalajul, care cu timpul nu mai este la fel, mai apare un rid, o vergetura, piele lasata dupa nastere, etc. lucruri care nu le mai incadraza la standarde. Iar altul vede viitorul cu persoana respectiva dincolo de aparente, vede ce poate realiza si unde poate ajunge langa acea persoana.
Faptul ca o persoana are incredere in ea, si ca isi stie valoarea, asta nu o face aroganta doar fiindca e grasa, urata, slaba, scunda, inalta, etc. care nu e pe placul tau.
O fata ca sa aiba standarde mari, trebuie sa ofere raportat la ce asteptari are corect? asta daca ea se considera doar o printesa, Ori asta inseamna ca nu e o femeie asumata si nu are incredere in ea.
fetele urate cu care am iesit, intr-adevar erau realizate dar urate, asta este realitatea.
Repet, nu ma uit dupa perfectiune, altfel nu ieseam cu ea, dar aflasem dupa date-ul acela ca ea nici nu se uita la mine, asa de interesanta se credea, dar in realitate nu avea nici o trasatura frumoasa, nu avea buze, sau ochi frumosi, nu exprima feminitate ca sa intelegi.
Am iesit cu fete care le consider urate, fiindca nu ma uit la perfectiune, nu ma atrage perfectiunea, si nu rezonez cu gandirea femeilor cu fite, asta nu inseamna ca nu am avut sansa, ba chiar s-au uitat tipe la mine chiar frumoase, dar repet, nu tolerez fitele pe care le au ele.
Acum, sa intelegi, nu ma consider frumos, eu doar ma i au dupa parerea fetelor, multe m au considerat interesant si dragut, nu stiu daca asa e.
Am iesit cu acele tipe fiind interesat sa le cunosc, de mentionat ca erau oricum mai mari ca mine.
Unii barbati prefera si femeile cu kilograme in plus, nu toti sunt asa scarbiti ca tine.Nu prea inteleg de ce ti-e greu sa accepti asta si porti de grija altora.
,, Acum, sa intelegi, nu ma consider frumos, eu doar ma i au dupa parerea fetelor, multe m au considerat interesant si dragut, nu stiu daca asa e.'' Acum ia vorbele astea si imagineaza-ti ca femeile alea carora le tii evidenta in privinta standardelor gandesc exact la fel ca tine.
Mai ultima oara mi-am tras-o cu o tipa grasuta.
Si fiindca nu am dominat-o si ''agresat-o'' sexual, nu a dorit sa continuam.
Ea m-a eliminat rapid din joc fiindca are si alte optiuni, asta e realitatea, aceste ''optiuni'' vor duce intr-un final la boli cu trasmitere sexuala, femeile instabile o sa regrete mai devreme sau mai tarziu.
Sigur ca as fi putut fi cum a dorit ea, dar nu ma pot schimba, am niste principii in viata.
Da, sigur nu a dorit sa continuati fiindca nu ai dominat-o si ''agresat-o'' sexual.Cred ca porti niste ochelari de cal care iti limiteaza perspectiva.
Spoiler: E de bun simt sa nu mai iesi cu cineva cand nu simti nimic, nu sa pierzi timpul si energia amandurora. Daca tu te victimizezi ca mai avea inca 100 de optiuni, ok.
Sigur, femeile transmit bolile cu transmitere sexuala, nu barbatii care apeleaza la ons si o baga peste tot pe unde apuca.
Cumva tu vrei sa ne transmiti faptul ca si pana si fetelor urate nu le placi!?
Caci cam asa suna intrebarea / afirmatiile tale! Adica, paremi-se ca asta vrei sa ne explici si sa ne transmiti!, astea-ti par a fi doleantele!
Nu iti plac fetele pe care le consideri tu a fi "uratele"!? De ce le mai curtezi!? Curteaza-le pe cele care fac parte din revistele Top Models! Daca tot te crezi asa de handsome si te tine sa ai mari pretentii!
Dar esti absolut sigur ca nu te supraevaluezi putin, totusi?!
In plus, ca sa-ti raspund concret la intrebare! : o femeie poate sa aiba pretentii fiindca nu e disperata la fel cum sunt barbatii dupa sex! Ci tinde dupa partea emotionala/ sentimentala!
O femeie gandeste si analizeaza totul cu capul si inima ( si nu cu ala dintre picioare cum o fac majoritatea barbatiilor! )
In plus, e o diferenta enorma intre aroganta, incredere in sine si percepere din start a faptului ca, oricat de frumos ar fi barbatul din fata ta, acel barbat nu e facut pentru tine!
Degeaba e frumos, daca asta e tot ce are!
Femeile trebuie mereu sa aiba standarde daca vor sa le mearga bine si sa ramana fericite!
Cum am mai zis si mai sus, daca e uratica la fata nu ma deranjeaza, nu ma uit dupa perfectiune.
Acum revenind, da trebuie sa aiba standarde realiste, nu sa fie oportunista.
Ai vorbit multe si ai spus putine. Nu ai pic de context, ceea ce spui tu e vag si lasa loc de interpretare la nivel maxim. Ce inseamna aceste standarde mai exact? Ca nu ies cu tine? Ca nu vor ca baietii sa aiba parul in x mod? Ca vor ca baietii cu care ies sa faca suma x de bani? De unde sa stim noi la ce te referi tu? Pe langa asta, femeile oricum sunt oarecum la alt nivel comparativ cu barbatii. O femeie poate sa fie urata sau frumoasa si doar stand va primi mesaje sau va fi cautata, pe cand un barbat, nu prea cred. Daca standardele despre care tu vorbesti sunt unele nerealiste si nu sunt in concordanta cu realitatea, mai ales cu ce ceri - ce meriti, atunci e de inteles de unde atata incredere in ele ( primesc atentie orice ar face ).
Omule, daca nu ai cunoscut femei, nu ai cum sa intelegi contextul ( este unul destul de general ).
Tipele de care spuneam, vor baieti sa fie cu standardele cu mult peste ce ofera ele.
am dat exemplu mai sus: o tipa grasuta, nu foarte frumoasa a dorit sa fie in relatie cu un miss Italia, gandeste-te ce standarde uriase au unele.
Nu prea cred ca este vorba de standarde, deoarece fiecare incearca dupa daca o superi sau se simte jignita devine foarte guralivã. E vorba ca stau prea mult pe langa barbati/sau femeie lipsite de orice urma de feminitate si din astea emana asa multa masculinitate de la o posta. Mai pe scurt si-or primit atat de mult lingic incat nici nu vrei sa-ti dai seama.
Suna pe publi24 daca te o uimit grasuta aia.
Pot sa fie unele ultimile jeguri si tot AU pretentii de la barbati.
C00oaie am gasit boschetare cu pretentii.
Si inca oho. Nu gasesti nici fatuci de 15 ani virgine care sa te ia cu asemenea aroganta.
Si eu am patit, nu stiu cati ani ai. Da am patit cu una ce avea 45 de ani cu copil dupa ea.balena pe uscat, sa se iei de mine ca n-am penis de negru, merg cu autobuzu acasa si ea sta intr-o vila. Ca ma doare pe mine de vilele ei. Pe motiv ca nu vreau relatie si doar sex se poate intre noi doi. dupa ce am inceput efectiv sa râd mi-a zis ca cine ma cred? )))) Am ramas mut. Efectiv.
Mai rau este ca daca acest lucru era invers, ca barbat trecut de 40 de ani gras sa te dai la o pipita de 25 de ani. Si aia te refuza in ultimul hal, te mai si jignea. Era si este considerat extrem de ok din cauza feminismului.
Ce treaba are feminismul bro, n-ai nicio logica. Pretentii e absolut normal sa aiba orice femeie din moment ce isi risca santatea facand sex cu tine, ar trebui sa fii capabil sa oferi ceva la schimb, mai ales avand in vedere ca majoritatea nu sunteti in stare sa oferiti un org@sm, deci sunteti inutili.
Aberezi, asa si nu oferim org@sm, si ea ce ofera?
Tu zici ca traditionalismul creeaza stanarde, si uite ca tu ai o mentalitate conservatoare:
Tu esti pe ideea : ''femeia isi ofera corpul, tu trebuie sa o satisfaci''
Barbatul nu este dator sa-i ofere org@sm femeii, sexul este despre amundoi ca idee.
Si eu imi risc sanatatea cu o femeie, care e instabila si face sex cu o gramada de barbati, alo conservatorilor....nu mai ridicati femeile in slavi
Da chiar m-a amuzat ''isi risca sanatatea'' ca si cum, doar ea conteaza
Eu cand am avut o aventura, nu prea mi-am dat interesul sa o satisfac daca am vazut ca ea nu isi da interesul, prea putin ma intereseaza sa-i provoc placere daca ea sta ca vaca si nu face nimic.
Pentru proaste exista balonas? La ce fel de sanatate te referi? Mintala? ))))
O gramada de barbati sunt atrasi de tipe grase, chiar obeze, desi ei arata bine. Frumusetea si atractia sunt extrem de subiective. Un prieten are 2 metri, face sport de la 5 ani, e pachet de muschi. Toate iubitele lui au fost foarte inalte si grase. Asta ii place. Asta vrea. Citez "ce sa fac eu cu o slabanoaga de 1, 70?".
Nu trebuie sa renunti la standarde pentru ca te-ai ingrasat pentru ca nu poti sa te obligi sa fii atras de altceva decat esti. Eu as prefera sa astept 10 ani sa gasesc omul ala perfect decat sa fac sex in sila.
In fine, ma amuza astia care dau vina pe feminism, feministele sunt singurele care au empatie pentru barbatii sub 1, 80
Standardele vin din traditionalism, ca alea au nevoie sa fie intretinute si sa perpetueze specia cu gene bune la nesfarsit.
Am 1.83 ca si idee.
Da eu inteleg ce spui fiecare are anumite gusturi, dar hai sa fim seriosi:
Nu poti sa fi cu o grasa decat daca crezi ca nu meriti mai mult, ideea e urmatoarea: oricum daca te casatoresti cu o grasa, e posibil sa moara in 10 ani de diabet sau de alte boli cronice, este normal sa fim atrasi de oameni sanatosi.
Si oricum oamenii care sunt ponderali, nu pot face sex prea bine, apar multe complicatii, deci sunt o gramada de motive pentru care as alege tipele mai slabe.
Repet, nu caut perfectiunea, sa fie un echilibrtu.