Fiecare om este liber să-și aleagă standardele. Nu decizi tu ce standarde trebuie să aibă fetele în funcție de cât de "frumoase" sau "urâte" le consideri tu.
Înțeleg că tu te consideri un specimen de excepție, dar se pare că la capitolul "relații reușite" nu ai un palmares prea grozav. Cel puțin judecând după câte întrebări ai pus pe tema asta pe TPU.
În loc să-ți faci griji pentru standardele "nerealiste" ale fetelor, mai bine te-ai autoanaliza mai onest și ai vedea dacă nu cumva problema e la tine.
Ce treaba are feminismul bro, n-ai nicio logica. Pretentii e absolut normal sa aiba orice femeie din moment ce isi risca santatea facand sex cu tine, ar trebui sa fii capabil sa oferi ceva la schimb, mai ales avand in vedere ca majoritatea nu sunteti in stare sa oferiti un org@sm, deci sunteti inutili.
O gramada de barbati sunt atrasi de tipe grase, chiar obeze, desi ei arata bine. Frumusetea si atractia sunt extrem de subiective. Un prieten are 2 metri, face sport de la 5 ani, e pachet de muschi. Toate iubitele lui au fost foarte inalte si grase. Asta ii place. Asta vrea. Citez "ce sa fac eu cu o slabanoaga de 1, 70?".
Nu trebuie sa renunti la standarde pentru ca te-ai ingrasat pentru ca nu poti sa te obligi sa fii atras de altceva decat esti. Eu as prefera sa astept 10 ani sa gasesc omul ala perfect decat sa fac sex in sila.
In fine, ma amuza astia care dau vina pe feminism, feministele sunt singurele care au empatie pentru barbatii sub 1, 80
Standardele vin din traditionalism, ca alea au nevoie sa fie intretinute si sa perpetueze specia cu gene bune la nesfarsit.
Am 1.83 ca si idee.
Da eu inteleg ce spui fiecare are anumite gusturi, dar hai sa fim seriosi:
Nu poti sa fi cu o grasa decat daca crezi ca nu meriti mai mult, ideea e urmatoarea: oricum daca te casatoresti cu o grasa, e posibil sa moara in 10 ani de diabet sau de alte boli cronice, este normal sa fim atrasi de oameni sanatosi.
Si oricum oamenii care sunt ponderali, nu pot face sex prea bine, apar multe complicatii, deci sunt o gramada de motive pentru care as alege tipele mai slabe.
Repet, nu caut perfectiunea, sa fie un echilibrtu.
Aberezi, asa si nu oferim org@sm, si ea ce ofera?
Tu zici ca traditionalismul creeaza stanarde, si uite ca tu ai o mentalitate conservatoare:
Tu esti pe ideea : ''femeia isi ofera corpul, tu trebuie sa o satisfaci''
Barbatul nu este dator sa-i ofere org@sm femeii, sexul este despre amundoi ca idee.
Si eu imi risc sanatatea cu o femeie, care e instabila si face sex cu o gramada de barbati, alo conservatorilor....nu mai ridicati femeile in slavi
Da chiar m-a amuzat ''isi risca sanatatea'' ca si cum, doar ea conteaza
Eu cand am avut o aventura, nu prea mi-am dat interesul sa o satisfac daca am vazut ca ea nu isi da interesul, prea putin ma intereseaza sa-i provoc placere daca ea sta ca vaca si nu face nimic.
Pentru proaste exista balonas? La ce fel de sanatate te referi? Mintala? ))))