Buna! Eu sunt fan David Deejay, imi plac la nebunie melodiile lui si in general muzica house.Ca artist imi place dar am auzit ca este"cu nasul pe sus", ma intelegi, insa pentru mine nu conteaza.Imi place muzica lui.
Mie! e cel mai tare! ma intelegi? e cel mai tare! il ador! il iubesc! e super dragut!:X
Si eu sunt fan David Deejay, mixeaza super si imi plac toate piesele lui! Si vocea lui Dony pe muzica lui vine super! Ca 2 piese de puzzle. Eu l-am vazut mixand live la RMA 2oo9, tipu' chiar se pricepe! A meritat premilu!
Deci eu sunt cel mai mare fan. :))...nimeni nu mai e ca mine.am o poza pe ecran la pc de o luna sh cv.nu am schimbat'o deloc.la fel sh pe tel. a sh am 56 parca de poze cu el...stiu toata biografia lui. i'am fc 2 videoclipuri pentru youtube...am fc un fan club pe www.clopotel.ro ashea :-? am mai postat un video pe trilulilu;))...am hi5 lui adv...sh a lu iubitsa;))...asa :-? vrei sa afli o informatie ti'o zic intr'o sec.;))
Aaa sh @bishop normal k se pricepe...doar a renuntat la lectiile de vioara pe la 16 ani sh a inceput sa se ocupe de muzica pe calculator.
îl urăsc pe David.îi urăsc muzică.
mă enervează că acum toți așa zișii artiști de la noi îl copiază.
el a creat un gen muzical infect pe care îl detest(DALINDA, ZALEILAH)_
Kqzu97 întreabă: