Nu i nimic wow la ea, mie sincer mi se pare si un pic grețoasa
Mai mult de 2 patrațele nu poti manca
Daca tot vrei sa eviti toate inventile musulmanilor iti recomand sa renunti si la baterii, matematica, camere de fotografiat, calorifer si vaccinuri.
Nici n-am încercat nici n-am de gând prea scârbos se vede și sigur este ciocolată dubai.
Decât să dau o groază de bani pe câteva grame, mai bine mă duc și îmi iau 2 baxuri de apă.
Zici căi bălegar cu paie sau făn.
Tu să rămâi cu Musulmanii tăi teroriști.
îți iei ignor pe viață. Mănâncă ciocolată cât vrei cu bălegar și făn.
Dumnezeul și Hristos sănt Adevărul și calea Adevărului.
Restul sănt inventați de teroriști și profeți pedofili cu 14 neveste ei recunosc singuri. Un copil de 9 ani nu poate să-ți fie soție "profetule". Bolnavi mintali Fariseii.
Le place comerțul Ambalat fumos.
Dacă noi am fi inventat "cicolata asta tare complicată" nu s-ar fi vorbit de ea, ar fi fost o ciocolată din raionul de dulciuri.
Dar fiindcă au comercializato Arabi și Musulmanii, vă dați seama, vai ciocolata dubai, așa și pe dincolo,... Au globalizat încă un cancer la nivel mondial, isa făcut atâta reclamă la ciocolata asta că misa facă scârbă înainte săi văd conținutul de bălegar și îngrășăminte pe care îl conține rahatul turcesc.
Să mă ierte mâncători de cacao! Ca tare mult le mai place să fie băgați în seama, îi vezi peste tot cu ciocolata asta. Zici ca nau văzut nau mânacat în viața lor cataif și niște nuci pe nume fistic, ce mare combinație domne vă dați seama au pus în ciocolată o altă compoziție de bălegar!
Sa ajuns ca răul din oamenii fără frică de Dumnezeu! să-l învinovățeacă să-l tragă la răspundere pe Dumnezeu.
Sebygoon2007 întreabă: