Pizza, tiramisu, painea facuta in casa (gen aia de o fac ai batrani) cu branza si ceapa(da, da, numitima un taran )
Spaghete bolognese, si mancarea de mazare+sunt un mare cartofar
Pana la sfarsitul anului 2013 mancam o data pe saptamana cartofi pai. De atunci eu nu am mai mancat cartofi pai deloc. Mananc fierti, dar gramat. Mie cel putin nu imi mai plac cartofii prajiti/pai. Si maica-mea cand mai face (ca ii se face dor si pofta) eu ma duc de la masa sau nu vin deloc, astept sa manance ei (frate-miu, taica-meu si frate-meu) iar dupaceea vin si imi mananc ce am de mancat . Nu mor daca nu mai mananc cartofi pai/prajiti. Ba chiar nu ma mai simt rau. Nu au mai fost zile de 2-3 ani in care sa-mi fie rau sa stau in pat sau sa vars. Ma simt excelent fara
Dar stai asa. Tu spui ca nu mai mananci deloc. Din ce cauza? Ai fost la vreun medic ti-a facut vreo dieta?
Mai demult eram mai plinut (nu gras cum sunt grasii), nici bine facut macar. Si toti baietii de varsta mea sau mai mici, mai mari imi spuneau "Pune-te pe slabit ca devi ca taica-tau" (el are peste 110 kg la o inaltime de 1.79 si e cam gras. Si la scoala eram privit altfel de baieti si fete. intr-un mod ce pe mine ma facea sa-mi dea motiv si putere sa slabesc repede. Se uitau la mine si zambeau in modul ala "uitel pe ala cum arata". Si cand erau 2-3 sau mai multi intr-un grup, se uitau la mine toti sau aproape toti din acel grup si ii citeam pe buze ce spun de mine, chiar daca nu auzeam. Si pe mine m-au afectat toate astea. Si acum sunt la o greutate normala a inaltimii mele, adica 1.77 sau 1.78. De atunci m-am obisnuit sa mananc tot sanatos si tot ce-mi da proteine fiindca ma ajuta la partile corporale pe care le lucrez. (nu folosesc proteine praf ca nu are rost, ca nu fac sala momentan. Dar o sa fac). Proteina animala mananc zilnic si totul sanatos. Nu am fost la nici un nutritionist si nu este vreo dieta anume. Este felul meu de a manca zi de zi.
Am inteles. Ai avut ambitie si ai reusit. Bravo tie!
LollySab23 întreabă:
anonim_4396 întreabă: