''Deci'', sa-ncep:
- urasc intrebarile enuntate intr-un mod defectuos, agramat, scrise cu picioarele, fara cratime acolo unde trebuie si cratime trantite unde-si gasesc cel mai putin locul, cu multe idei intercalate, astfel incat iese un superb ghiveci, intrebarile lungi, fara semne de punctuatie sau puse in cele mai inoportune locuri etc;
- urasc intrebarile care contin doctrine, in special cele cu propaganda religioasa;
- urasc intrebarile gen: ''se uita toata ziua la mine, ma iubeste?'', ''ma chinuie toata ziua, dar am auzit eu ca, daca face asta, ma place, deci ma place?'', ''prietenul meu ma bate in fiecare zi, dar eu stiu ca o face din prea multa dragoste, nu prea vreau sa-l parasesc, voi ce spuneti?'';
- urasc intrebarile in care pitipoance sclifosite vin sa ne spuna noua cat de grea e viata, fiindca le-au parasit gagiii, aka ''cocalarus maximus''. Din aceeasi categorie mai fac parte si acele: ''de ce fetele sufera mereu si baietii isi bat mereu joc?'' si restul din acelasi ciclu;
- urasc intrebarile care pretind rezolvari de teme sau referate. Pe astea le raportez fara sa clipesc;
- urasc intrebarile despre cum poti deveni expert TPU si despre care credem noi ca este cea mai stupida intrebare de pe site;
- urasc intrebarile care, de fapt, sunt bancuri copiate de pe Gugal, nici macar originale si, de asemenea, urasc intrebari, cereri, de fapt, gen: ''sunt trista, vreau sa rad, vreau bancuri. Eu nu am auzit de Gugal sau mi-e prea lene sa caut'';
- urasc intrebarile care incep cu sau se termina in ''dau fundita''.
In concluzie, urasc cam + 90% din intrebarile de pe acest minunat site. Ce ma retine sa ma tirez? Nu intreba, ca nu stiu.
Oriunde vad intrebari cu scris analfebitizat, mai nou mi se face rau de la intrebarile despre Eurovision, la intrebarile ridicole de genul "cum sa fii expert TPU", etc.
Cele de genu' "Dati-mi id-ul lui :...(Justin Bieber/Miley Cyrus/Demi Lovato/etc...).
Astea cu
Se va sfirsi lumea in 2012?
sau
inna si lady gaga e barbat?
sau
ce faci acum?
sau
care e filmul tau prefeat?
Aceste intrebari nu le suport! sujnt inutile
Intrebarile misogine
Intrebarile de pitipoanca:cu ce ma imbrac diseara?, am 20 de ani si nu am menstruatie...
Ziceti'mi si mie nume de manele . cand vad o astfel de intrebare dau X la explorer.