Rock, pentru că dă energie şi există melodii care să se potrivească cu fiecare stare de suflet...
Numai bine!
P.S: Uite o melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc
Ascult muzica lenta oricand pentru ca ma relaxeaza, o melodie mai ritmata cand ma simt plina de energie, putin rock cand am o stare de spirit mai prosta pentru ca ma linisteste, rap doar ocazional cand ma plictisesc de celelalte melodii
Am mai multe genuri de muzica preferate. Pop, Dance, Rock Alternativ, Clubbing, Reggea, Muzica de la serialele Disney si nu mai stiu.Imi place mult muzica asta.Genurile Dance si Pop imi plac de cand sunt mica. Daca ascult muzica asta uit de suparari sau dureri.
Oricare gen de muzica(mai putin manele )
Daca nu ascult o zi muzica innebunesc ...nu conteaza genul important e sa asculti ceva zic...
Dar cel mai des ascult house, hip-hop, pop...
Sall
eu asc cel mai mult rap dar simt nevoia sa mai asc si alte genuri cum ar fi pop...rock si altele...
RAP? Îmi place muzica RAP din mai multe motive, îmi plac florile care mă energizeaza și mă face să uit de stres, când ascult RAP se descarcă adrenalina aia în mine și mă simt foarte bine, plus că îmi plac mesajele pe care le transmite acest gen muzical, adică spre deosebire de rock, manele, pop, muzică ușoară si muzică orientală RAPul transmite mesaje care pe mine mă atrag. Adică pentru mine cel mai bun gen muzical este RAPul? În schimb urăsc rockul, metalul și manele (sper că nu am jignit pe nimeni, dacă am jignit pe cineva îmi cer scuze.
Iubesc muzica pop pentru ca pot sa ma misc in voie cand o ascult. Miscandu-ma(dansand) ma eliberez si ma simt bine in orice situatie.