| Emeraude a întrebat:

Care este, in opinia voastra, cea mai rezonabila "vedeta" autohtona? Dar cea care va enerveaza cel mai mult?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mircea Badea.Omul ala e foarte inteligent.Se mai contreaza cu carcotasii dar na, nu e fara defectoh go on
Bianca Draguseanu. Dupa ce ca a f****o Botezatu se mai plange prin reviste de scandal ca nu a avut de gand sa o ia niciodata de nevasta.Ca sa vezithinking Ma mir ca nu are silicon si in creier.Sauthinking

April
| April a răspuns:

Cel mai mult imi plac, in intrebarea ta, ghilimelele! Ele indica propria ta indoiala precum ca cele care se cred, la noi, vedete numai fiinda inunda cu prezenta lor ecranele unor televiziuni de doi bani, sunt cu adevarat vedete.Pana la urma, daca consideram, de comun acord ca vedeta este Brad Pitt, de ex., ce mai ramane, comparativ, din vedeta noastra care semneaza Liviu Varciu, sa spunem? Comparatia strica reputatia, nu crezi? Si in lumea noastra mica, valorile par a fi rasturnate, din pacate.Numai bine.

| Bacemi a răspuns:

Mie imi place Lavinia Sandru. Nu stiu daca se incadreaza la categoria ta dar mie imi place de ea. Are prestanta.

Care ma enerveaza cel mai mult : Toti cei din PDL care mai cred ca suntem orbi. Apar la televizor si mereu in loc sa raspunda o dau cotita sau dau vina pe cei de inainte. Stiu ca e o practica folosita si de altii. Dar totusi sunt chestii care se vad pe fata. Mint un popor intreg. Dau dovada de o nesimtire greu de imaginat.

| Emeraude explică:

@april: stii care e problema? ca mai bine n-ai fi raspuns decat sa deviezi de la intrebare si sa o iei pe alte poteci... nu am rugat pe nimeni sa despice firul in patru, da, e adevarat, nu cred in veridicitatea acestui cuvant, "vedeta", cel putin nu la noi in tara. Dar n-as fi fost eu pana la urma rezonabila sa le numesc altfel, decat ...cum se autointituleaza ele. Pana la urma, sa-i dam Caesarului ce-i al Caesaruluiwinking. Cam asta ar fi tot, multumesc oricum pentru raspuns happy!

| ale a răspuns:

INNA imi place mult
o detest pe Bianca Dragusanu nu vad care este rolul ei si de ce este numita ''VEDETA'' o persoana care sta drept decor intr-o emisiune

Întrebări similare