Sa stii ca nu toata lumea de aici are 10 ani sa poluezi comunitatea cu intrebari atat de stupide
Dragul meu, atâta timp cât întrebarea este la categoria Conversații, nu văd ce este neînregulă. Știai că nu toți mă urăsc nu? Dar ai liber să îți dai cu părerea tu și TabFury, adică aveți.
E trist daca la 16 ani pui intrebari cu pisicorn si jocuri de clasa a 4a cu iubit.zei si numele lor
Ma bucur ca tu la 16 ani vorbeai fluent 3 limbi straine si o invatai pe a 4 a, ca ai citit numai opere grandioase de arta, ai pictat-o iar pe Mona Lisa si ca aduceai un plus semnificativ in muzica clasica.
Bai... la 16 ani vb destul de bine 2 limbi straine... ca le faceam la scoala
Nu asta era ideea, ideea este alta, te ''iei'' de ea ca pune intrebari, poate asa stie ea sa converseze, poate asa se descarca emotional intr-un fel sau altul.
Voi sunteti o haita care sustineti intrebarile stupide sau?
Nu suntem nicio haita, am urmarit doar ''conversatia'', te iei de ea aiurea, maestre, cu ce te deranjeaza aceste postari? Nici mie nu-mi convin unele postari, dar este dreptul ei sa o faca, mai ales ca le pune la categoria corespunzatoare.
Dragul meu, noi punem intrebari conversationale, dar tu la 16 ani scriai opere literale.
Nu este asa. Astea crezi ca sunt intrebari stupide? Sunt doar intrebari, pentru converstatie. Cred ca totul este in regula. Converseaza doar cine vrea.
Intrebari stupide sunt altele. Dar tu ar trebui sa stii asta.
Mie una nu mi se pare intrebare ''stupida'', fata incearca sa faca conversatie. Stiu, cateodata este enervant ca pune foarte multe, dar ea asa se simte mai bine. Daca asta nu e intrebare ''buna'', cele cu ''vreau sa ma sinucid, cum pot sa o fac'' sau am facut-o cu prietena mea fara prezervativ si imi este sa nu ramana gravida'' desi raspunsul este evident. Acestea cum ti se par a fi?
Adevaru' e ca suntserios are jumatea lui de dreptate.
Numai sariţ inainte sa incercati alta fateta a situatiei.
Na, ca ti-am luat-o inainte! Esti mai bine? Si nu uita ce ti-am zis in felicitare!
Alea le raportez din prima, nici nu mai stau la discutii
Chiar te rog. De abia mai ''eliberezi'' site-ul. Nici TPU, nu mai e ce a fost o data.
Doar atat?!? DOAR ATAT?!?
Ma uimesti. La ce fel o arzi pe aici eu ma asteptam ca minimul tau sa fie ceea ce am scris eu dar nu raspunsul tau de acum.
Wow.
DenisaNicoletaG întreabă:
Idkidk întreabă: