| sorinello a întrebat:

Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oamenii din jurul tau?

Răspuns Câştigător
| AmateurJerk a răspuns:

Well, that's a good question.
Ai mare dreptate în ce ai spus mai jos.
Eu, voi da un răspuns sincer. Nu pot cere să se schimbe oamenii. Nu pot cere să dispară prostia, ipocrizia, superficialitatea, aroganța, minciuna. Aș cere, dar așa ceva nu este posibil. Fiecare are nivelul lui de întelegere. Unii luptă să și-l depășească, alții se complac. Aș cere, în schimb mai multă înțelegere și mai puțină răutate ca să putem conviețui în lumea asta.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa fie persoane de treaba si sa nu mai existe rautate.

| aly a răspuns:

Prostia si rautatea

| AG a răspuns:

Sa nu mai fie prosti si credulihappy

| Narfundo a răspuns:

Nu exista prostie.Doar probleme psihice din nastere.
Un om sanatos nu poate fi considerat prost". Poate fi considerat rau. Poate v-ati mai gandit la asta.Dar atata timp cat esti rau, e ca si cum ai avea o bariera in fata.Nu poti fi bun,intelegator,intelept.
M-as bucura sa dispara aroganta, sila, superficialitatea si rautatea de pe lumehappy.E imposibiL.Dar asta as schimba

| sorinello explică:

@M3ntal : exista prostie. multa. exista si rautate, da. exista oameni prosti si rai. oamenii sanatosi devin prosti luand model de la altii si mai prosti pe care ii admira. de ce crezi ca exista atatia adolescenti prosti? pentru ca au modele proaste. nu stiu sa faca diferenta intre rau si bine, ci cauta cu disperare sa fie "cool"
Si cum spui tu, e IMPOSIBIL sa ne intelegem cu totii, unii sunt la un nivel mai ridicat si trebuie sa constientizeze.

| Vizitiul a răspuns:

As vrea ca omul sa arate exact ceea ce este, sa nu mai existe ipocrizie. In final, cred ca nu ar trebui sa schimbam pe x si pe y, ci sa lucram la nivelul propriei noastre conduite.
M3ntal- Din ceea ce ai spus, reiese ca trebuie sa te schimbi tu in prealabil, si pe urma sa ceri schimbarea altora. Esti constient de treaba asta, banuiesc. Stii foarte bine ce injuraturi mi-ai adresat pe chat, injuraturi in care mi-ai introdus si parintii, iar acum, ceri sa dipara impertinenta? Nu suna a ipocrizie? Bizar...

| sorinello explică:

Katastrophe - multumesc.si tu ai foarte mare dreptate! am pus intrebarea asta gandindu-ma la cati fraieri vor spune "prostia si rautatea". dar tu ai spus ca nu poti cere nimic. raspuns corect! si eu m-am gandit la exact acelasi lucru.

| roisin a răspuns:

Stiu ca nu este posbibil, ca toata lumea e pupincurista in ziua de azi[scuzati expresia], dar cel mai bine ar fi ca oamenii sa fie sinceri, sa-si spuna parerile, in loc sa se ascunda dupa deget.