| ExistaMosCraciun a întrebat:

Care este lucrul pe care va doriti sa-l faceti de multa vreme, dar din comoditate nu l-ati facut? E vorba de un lucru legal, moral, fara a fi costisitor, deci la indemana.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa ajung prin Maramures.La anul si daca ar fi sa merg pe jos tot am sa ajungphbbbbt

| remus a răspuns:

Sa merg la pescuit la Dunare, nu am mai fost din vara.

| ExistaMosCraciun explică:

Ma refeream la ceva care v-ar face placere!

| Parmalat a răspuns:

Am cumparat acum 6 luni o lenjerie pentru patul in care nu doarme nimeni si de cand am cumparat-o mi-a fost lene sa imbrac patul cu ea big grin

| Parmalat a răspuns:

Ceva ce mi-ar face placere si nu am facut din comoditate... nu prea exista, daca imi face placere sigur comoditatea dispare.
De obicei e invers, la modul - ies din dus si mi-e lene sa ma imbrac, stau toata ziua dezbracat prin casa.
Sau mi-e foame dar mi-e lene si sa ies in oras, mi-e lene si sa astept masa daca o comand de pe net deci ma culc ca sa-mi treaca foamea laughing
Sau vreau un suc de fructe, dar n-am chef sa spal storcatorul dupa aia deci totul ramane la stadiul de intentie. Uite, asta ar fi cel mai apropiat lucru de intrebarea ta - nu mi-am mai facut de mult suc de struguri la storcator fiindk n-am chef sa-l spal big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sterg faianta din baie si bucatarie