| BUBULINA a întrebat:

Care este mai destept femeia sau barbatul?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Sunt atat de multi savanti care au fost de sex masculin... Dar, barbatii nu se ridica la inteligenta femei. Or fie cele doua surori apropriate, dar nici barbatul n-a inventat mersul pe jos sau apa calda, dar cu ceva ceva tot ne-au fost de folos.

19 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Conform unui studiu recent - femeia. Parerea mea, nu este regula generala.

cami
| cami a răspuns:

Barbatul, asta e trebuie s-o recunoastem.

cami
| cami a răspuns:

PS: Bubulina-a-revenit?

mira
| mira a răspuns:

In general, barbatul si femeia dispun de inteligente diferite care in cazurile fericite devin complementare.Barbatul este mai inclinat spre sinteza, iar femeia spre analiza. Exista insa si multe exceptii.

| Ea12345 a răspuns:

Desi sunt fata, cred ca barbatii reusesc mai repede in anumite domenii decat femeile.happy

kratos
| kratos a răspuns:

Daca te referi la studiul care a aparut mai de mult in presa si la tv a iesit femeia. Dar sunt si femei si barbati foarte destepti, nu este o regula ca daca esti femeie esti musai desteapta, sunt si femei f proaste care habar nu au de ele si de viata.

| Cryssy a răspuns:

Depindewinking .Niciodata nu trebuie sa generalizam.winking

| BUBULINA explică:

Cami bubulina-a-revenit ..inca nu big grin

| BUBULINA explică:

@oliana ce am facut?:-s
am intrebat si eu ca m-am contrazis cu cineva

| asya a răspuns:

Barbatul este inteligent doar atunci cand face sex...caci este conectat la o sursa de inteligenta!tongue

| Criiss16 a răspuns:

Se zice ca fetele/femeile, dar sa recunoastem ca sunt si ff multi baieti/barbati destepti.happy

| a răspuns:

Barbatul, ca are doua capuri big grin.

| mariazet45 a răspuns:

Femeia, dar sa nu fie blonda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce am intalnit femeia e mai desteapta de ce sa nu recunosc... dar mai sunt si exemple de baiati care sparg orice problema... dar sa ne amintim din multimea de inventii cati au fost barbati inventatorii?(? foarte multi iti spun eu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile.
Doi cercetatori (ambii barbati) au demonstrat ca IQ-ul barbatilor este mai mare decat al femeilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt bububatting eyelashes cel mai destept...nu conteaza cum ma nasteam, barbat sau femeie... bucurati-va ca existhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, mai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
femeie

| Danutz_8401 a răspuns:

Barbatul...winking

Întrebări similare