Fiecare clipa a existentei este importanta, personalitatea difera in functie de varsta astfel se poate spune ca tu de acum 10, 20 de ani era altcineva, imagineazati o intalnire cu tine din trecut ce discuti ati avea
Fiecare etapa a vietii omului incepand de la nastere si pana la moartea lui, are importanta sa specifica.
In viata omului fiecare etapa are frumusetea si importanta lui.Eu in mod sigur daca ar trebui s-o iau de la capat nu as renunta la nici una din ele.Amandoua m-i se par la fel de importante si din fiecare etapa a vietii mele am amintiri foarte frumoase si nu as renunta la nici o etapa a vietii mele deoarece pe linga amintiri deosebit de frumoase am avut si esecuri, esecurile si lacrimile m-au apropiat sa devin ceea ce sunt astazi una puternica care nu se sperie usor de valurile si provocarile vietii, caci m-am calit ca si otelul.
Copilaria,acolo incepe totul, tineretea poate fi limitata sau avantajata de acele experiente.
Ambele
E important să nu sufere traume în copilărie, să poată spune peste ani,, am avut o copilărie frumoasă ''.
Dar și tinerețea: școala, primele joburi, găsirea sufletului pereche, etc.
Fiecare etapa a vietii e importanta, pana la urma esti ceea ce esti acum datorita experientei traite prin aceste etape.
anonim_4396 întreabă:
NAdrian întreabă: